Ο Δημήτρης Άνθης είχε καταγγείλει τον Νικόλα Στραβοπόδη για βιασμό αλλά υπήρξε ανατροπή στην υπόθεση.

Ο ηθοποιός κατέθεσε μήνυση κατά του σεφ υποστηρίζοντας ότι ο Δημήτρης Άνθης παραπλάνησε τη δικαιοσύνη με σκοπό την δική του προβολή αλλά και την αυτο-αναγόρευση σε ηγετική μορφή του κινήματος #metoo στη χώρα μας.

Στη μήνυση σύμφωνα με την εφημερίδα «Μπαμ» ο Νικόλας Στραβοπόδης αναφέρεται σε στοιχεία ντοκουμέντα τα οποία βρίσκονται στη διάθεσή του και αποδεικνύουν ότι ο νεαρός σεφ είπε ψέματα τόσο για τον τόπο όσο και το χρόνο αλλά και τα πραγματικά περιστατικά εκείνης της βραδιάς.

Αυτά τα στοιχεία δεν είναι άλλα από τα εξής: 1. Το μπαρ Dadde στο οποίο εργαζόταν και γνωρίστηκαν είχε κλείσει από το Μαϊο του 2005.

2. Τον Μάιο του 2006 εκείνος δεν κατοικούσε σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας αλλά στην Αγία Παρασκευή.

3. Από τις 1-12-15 μέχρι τις 30-4-16 εργαζόταν ως ταξιθέτης στο θέατρο Χόρν κάτι το οποίο αποδεικνύεται από τον ατομικό λογαριασμό ασφάλισης

Η εκδοχή που αναφέρει ο ηθοποιός είναι πως στα τέλη Οκτώβρη του 2004 ο σεφ τον περίμενε έξω από το μπαρ που δούλευε και πήγαν στο σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας όπου εκεί ο Δημήτρης Άνθης του εξομολογήθηκε τον έρωτά του και στη συνέχεια έκαναν σεξ.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr