Η Άννα Μαρία Βέλλη έχει καταφέρει να ξεχωρίσει την φετινή τηλεοπτική σεζόν μέσα από την συμμετοχή της στον τέταρτο κύκλο του Survivor!Η ίδια μπορεί να βρίσκετα αυτή την περίοδο στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του reality επιβίβσης του ΣΚΑΪ, όμως πίσω στην Ελλάδα φαίνεται πως την περιμένει ο αγαπημένος της. Σύμφωνα με το περιοδικό OK!, η Άννα Μαρία Βέλλη διατηρεί σχέση με τον Αρκάδιο Σβολάκη.

Δεν πρόκειται για κάποιον νέο έρωτα, αλλά για έναν άντρα με τον οποίον πρωτοσυναντήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, μεγάλωσαν μαζί, τράβηξαν χωριστούς δρόμους και επανασυνδέθηκαν πρόσφατα. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του περιοδικού, η σχέση τους ξεκίνησε από τα μαθητικά τους χρόνια στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια, απ’ όπου και αποφοίτησαν.

Εκείνη πέρασε στο τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, ενώ σύντομα πήρε την απόφαση να μετακομίσει στην Αθήνα και να ασχοληθεί με την υποκριτική, φοιτώντας στη σχολή της Δήμητρας Χατούπη. Δεν ήρθε όμως μόνη της. Ο αγαπημένος της, βρισκόταν ήδη στην πρωτεύουσα καθώς σπούδαζε στο τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Η συγκατοίκηση δεν άργησε να έρθει και το ζευγάρι έμεινε κάτω από την ίδια στέγη για έξι χρόνια.

Το 2014, όμως, οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ήταν η στιγμή που πίστεψαν ότι έπρεπε να πάρουν τις αποστάσεις τους και να ζήσουν νέες εμπειρίες.
Μετά από έξι χρόνια, η Άννα Μαρία Βέλλη αποφάσισε, σύμφωνα με το ΟΚ!, να επιστρέψει στην αγκαλιά του παιδικού της έρωτα, ο οποίος ασχολείται με τα ναυτιλιακά και δεν έχει σχέση με τον χώρο στης showbiz.

INBEL

Πηγή: patrastimes.gr