Ο εισαγγελέας στο Διαφάνι δεν έχει μάτια για την Πηνελόπη, την οποία ενσαρκώνει η Μαρία Πετεβή, αλλά για μια γυναίκα με εικαστικές ανησυχίες.

Οχι, δεν πρόκειται να δούμε νέες απιστίες στο σπιτικό του εισαγγελέα, μια και η γυναίκα που έχει μπει στη ζωή του Σπύρου Σταμούλη, ο οποίος υποδύεται τον εισαγγελέα Αλέξη Γραμματικό στις «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1, δεν είναι μέρος του… σεναρίου! Στην πραγματική του ζωή ο Σπύρος Σταμούλης -και όχι σε αυτή που εκτυλίσσεται στον θεσσαλικό κάμπο- είναι ερωτευμένος με καθηγήτρια ψηφιακού design σε γνωστή σχολή σχεδίου!

Με την Μαρία Πετεβή στις «Άγριες μέλισσες»

Η Αλίνα Βοϊτόβιτς (αυτό είναι το ονοματεπώνυμο της συντρόφου του Σταμούλη, όπως αποκάλυψε η «Realnews») προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους στη σχέση της με τον γοητευτικό ηθοποιό και γι’ αυτόν τον λόγο δεν είχε γίνει γνωστή! Οι δυο τους μένουν κάτω από την ίδια στέγη στην περιοχή του Γκύζη, έχοντας μάλιστα άλλους δύο συγκατοίκους που δεν είναι άλλοι από δύο γατάκια, τη Ρουσλάνα και τον Βελισσάριο. Οι μεγάλες αγάπες του ζευγαριού, εκτός από την τέχνη, είναι τα ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό, τα οποία συνήθιζαν να κάνουν προ της πανδημίας και των περιορισμών λόγω του κορονοϊού, και η ρεμπέτικη μουσική. Οσοι είναι κοντά στον Σπύρο και στην Αλίνα λένε πως οι δυο τους ταιριάζουν πάρα πολύ!

Ο Σπύρος Σταμούλης (σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε πει πως είναι ακόμη… μικρός για γάμο) έχει σπουδάσει στη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου, ενώ έχει πτυχίο στις οικονομικές επιστήμες και μεταπτυχιακό στα ναυτιλιακά από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ η Αλίνα Βοϊτόβιτς διδάσκει γραφιστική, ψηφιακό design, self portrait και άλλες μοντέρνες τεχνοτροπίες σχεδίου.

Πηγή: espressonews.gr