Μπορεί ο Τέρης Χρυσός να μην είδε ακόμα καμιά αύξηση στη σύνταξή του, όμως έπειτα από το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» κατάφερε να ανασυντάξει τις δυνάμεις του και να πάρει δύναμη τόσο από τα τηλεφωνήματα και την αγάπη του κόσμου όσο και από μια πρόταση που του έγινε να τραγουδήσει ύστερα από τέσσερα ολόκληρα χρόνια.

terris

  • Από τον Νίκο Νικόλιζα

«Ναι, μετά το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας σας πήρα μεγάλη αγάπη από τον κόσμο για το πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Μάλιστα μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια θα εμφανιστώ και πάλι μπροστά στο κοινό. Αυτό μου αναπτέρωσε το ηθικό και θα πάρω και ένα μικρό εξτρά για να μπορέσω να τα φέρω βόλτα» λέει σήμερα στην «Espresso».

terris

Η κραυγή αγωνίας του Τέρη Χρυσού πριν από μερικές ημέρες μέσα από την εφημερίδα μας, με τίτλο «Θέλω να πεθάνω για να λυτρωθώ», για την οικονομική δυσχέρεια στην οποία έχει περιέλθει, δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο.

terrisΗ είδηση από την πρώτη κιόλας στιγμή της δημοσιοποίησης έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με δεκάδες θαυμαστές του να αναπαράγουν στα social media όσα ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε στην «Espresso». «Δεν ζητάω τον οίκτο κανενός. Ούτε ελεημοσύνη.

terrisΖητάω απλά δικαιοσύνη στις συντάξεις που παίρνουν οι καλλιτέχνες. Είναι συντάξεις πείνας. Δεν ξέρω πώς τα βγάζω πέρα» έλεγε ο αξιαγάπητος τραγουδιστής με την 60χρονη πορεία στον χώρο του ελαφρού τραγουδιού, δίνοντας το στίγμα της κατάστασης στην οποία βρίσκεται. «Επαιρνα σύνταξη του ΙΚΑ.

terrisΠλήρωνα κανονικά τα ένσημά μου για 40 ολόκληρα χρόνια. Η σύνταξη που μου είχαν βγάλει ήταν 600 ευρώ. Κάποια στιγμή η σύζυγος του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Γιώργου Μουζάκη με παρότρυνε να πάω να καταθέσω τα χαρτιά μου για να παίρνω και την τιμητική σύνταξη που είχε θεσπίσει παλιότερα η Μελίνα. Ετσι κι έγινε.

teris

Εγκρίθηκε η τιμητική σύνταξη, όμως βγήκε ένας νόμος επί υπουργίας Βενιζέλου που έλεγε “όποιος λαμβάνει τιμητική σύνταξη δεν έχει το δικαίωμα να παίρνει σύνταξη του ΙΚΑ”. Και μου κόβουν τη σύνταξη του ΙΚΑ, με αποτέλεσμα να μείνω με τα 690 ευρώ της τιμητικής σύνταξης». Σήμερα ο ίδιος μέσα από την «Espresso» νιώθει καλύτερα ψυχολογικά. terris«Θα εμφανιστώ στις 25 του μήνα ξανά μπροστά στο κοινό. Εχω τέσσερα ολόκληρα χρόνια να τραγουδήσω. Μια η αρρώστια μου, μια ο θάνατος των αδερφών μου, με γονάτισε. Ηρθε ο καλός μου φίλος Γιάννης Πετρόπουλος και θα τραγουδήσουμε μαζί σε ένα club στην πλατεία Αμερικής, στο Αλεξάνδρεια. protoselidoΕίστε όλοι ευπρόσδεκτοι» λέει συγκινημένος, ενώ περιμένει με αγωνία να υλοποιηθούν οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού για αύξηση στις συντάξεις των χαμηλοσυνταξιούχων!

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr