Ο ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης έχει γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές. Το τελευταίο καιρό ο καλλιτέχνης έχει γίνει ιδιαίτερα ενεργός στα social media. Ο ίδιος λοιπόν μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έχει βάλει σκοπό να προτρέψει τους διαδυκτιακούς του φίλους να ασχοληθούν με τη φύση. Αυτή τη φορά το θέμα του ήταν η δυσκοιλιότητα, αλλά και η σωστή στάση που θα πρέπει να έχει κάποιος πηγαίνοντας στη τουαλέτα.

«Lock down-Soul up
Με όλα αυτά που ζούμε, εγώ θα μιλήσω για χέσιμο 💩💩, Ναι!!
Αυτή την στάση(στην φώτο επάνω) παίρνω όταν πηγαίνω τουαλέτα ( Number 2 😁)
Από τότε που βγήκε απ’την “πολιτισμένη” μας ζωή η φυσιολογική στάση αφόδευσης (βαθύ κάθισμα) , μπήκε η Δυσκοιλιότητα!!!!
Με την σύγχρονη καθιστή τουαλέτα, δεν γίνεται εύκολη και πλήρης κένωση.
Το έντερο βρίσκεται στη σωστή θέση μόνο όταν είμαστε στο βαθύ κάθισμα (όπως στις παλιές τούρκικες τουαλέτες, που μαθαίνω ότι ξανάγινοντε μόδα στην Ευρώπη).
Σε συνδυασμό με την έλλειψη άσκησης, με κακή διατροφή και ψυχολογία, η δυσκοιλιοτητα, μπορεί να γίνει ο δικτάτορας της ζωής μας.
Δεν γίνεται ενώ τρώμε κάθε μέρα, να μην πηγαίνουμε καθημερινά και στην τουαλέτα!
Η σύγχρονη ιατρική παραδέχεται ότι η καλή υγεία και η καλή διάθεση ξεκινούν από την καλή λειτουργία του έντερου.
Στο τέλος, δεν χρησιμοποιώ χαρτί τουαλέτας( χημικά λευκασμένος πολτός), αλλά ξεπλένομαι με νεράκι και σκούπιζομαι με πετσέτα.
May there be peace
May everybody poop effortlessly ☀️😁!!!»

«Ps. Για όσους είναι αδύνατον να κάτσουν στο βαθύ κάθισμα, μπορούν να δοκιμάσουν, ενώ κάθονται στη καθιστή τουαλέτα, να έχουν τα πέλματα τους πάνω σε ένα υπέρύψομενο μικρό σκαμνακι(poop stool) ή στιβα από περιοδικά», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Πηγή: espressonews.gr