Στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου «Pop Up» βρέθηκε καλεσμένος ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, και μίλησε αρχικά για τον νέο του ρόλο στο θέατρο.

«Κάνω πρόβες για τον “Μικρό Πρίγκιπα” που θα ανεβάσουμε στο μικρό Χορν. Είμαστε στη διαδικασία των προβών, βέβαια η εποχή είναι περίεργη και περιμένουμε όλοι να δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Εμείς είμαστε πάντως έτοιμοι για 18 Οκτώβρη»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες που είχε βιώσει στο παρελθόν ωστόσο, όπως δήλωσε και ο ίδιος, σε περίπτωση που χρειαστεί, έχει την στήριξη της οικογένειας.

 «Έχω περάσει στιγμές που ήμουν πολύ άσχημα οικονομικά. Ακόμη παλεύουμε πολλές φορές για τα προς το ζην. Εγώ έχω μια στήριξη αν χρειαστεί από την οικογένεια».

Στην ερώτηση, αν είναι ιδανικός σύντροφος απάντησε ότι «είμαι ο ιδανικότερος σύντροφος. Είμαι δοτικός, ειλικρινής, ευχάριστος και οι πολύ δικοί μου περνούν καλά μαζί μου. Δεν το κάνω με όλους. Δεν ανοίγομαι εύκολα, αλλά δεν το κάνω από σνομπισμό».

Όσον αφορά την σύντροφό του Αγοραστή ο ίδιος σημείωσε πως «είμαστε πάρα πολύ καλά μαζί. Αγαπιόμαστε, υπάρχει αλληλοσεβασμός και είμαστε ουσιαστικά καλά μαζί. Η Αγοραστή είναι η γυναίκα της ζωής μου», και ανέφερε για το ενδεχόμενο να αποκτήσουν ένα παιδί: «Θέλω μου αρέσει, θα ήθελα να γίνω πατέρας και μακάρι να γίνω».

Πηγή: espressonews.gr