Δεν πρόλαβε να κάνει πρεμιέρα το «Chart Show» με τη Δέσποινα Βανδή (με το αφιέρωμα να εστιάζεται στα 30 πιο επιτυχημένα τραγούδια της δεκαετίας του ’90) και ο Θάνος Καλλίρης έκανε μια καυστική ανάρτηση στο facebook, κάνοντας λόγο για αποκλεισμό τραγουδιών, τόσο δικών του όσο και άλλων συναδέλφων του, όπως είναι ο Σάκης Ρουβάς, η Μαντώ, ο Λάμπης Λιβιεράτος.

«Βλέπω #chartshow με διάφορα 90s τραγούδια. Από ΟΛΑ τα ρεπερτόρια. Οκ. Καλά (& Κακά Κορίτσια;;;) κι αγαπημένα & κάποια όντως τεράστιες επιτυχίες. Αναρωτιέμαι όμως αν τα “αγάπη καλοκαιρινή”, “το νου σου κύριε οδηγέ”, “γιορτάζω”, “κάποιο καλοκαίρι”, “μπαμ και κάτω”, “όχι το μωρό μου”, “μικρή μου μέλισσα”, “σκόνη και θρύψαλα”, “δακτυλικά αποτυπώματα”, “δικός σου για πάντα” (για να πω μόνο μερικά) έγιναν διαχρονικές επιτυχιάρες στη Κίνα. Σε κάποιο άλλο σύμπαν.

Ή μόνο στο μυαλό μου. Ντροπή. Στο προηγούμενο πάντως σόου (που δεν ήταν κατά το δοκούν κάποιας εταιρίας ή κάποιων συγκεκριμένων συμφερόντων) ήταν διαφορετικά. Θα μπορούσαν έστω να ξεχωρίσουν τα ρεπερτόρια σε λαϊκό, έντεχνο, ποπ, radio hits, πίστες κλπ. Λυπάμαι. Γελάω επίσης αλλά δεν το δέχομαι» ήταν τα λόγια του, με τα σχόλια να πέφτουν βροχή από διαδικτυακούς του φίλους!

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr