Μέρες μετά την κυκλοφορία του ηχητικού στο οποίο ακουγόταν ο Tom Cruise να ουρλιάζει σε συνεργάτες του για μη τήρηση των πρωτοκόλλων ασφαλείας, η βιομηχανία του θεάματος βρίσκεται ακόμη σε αναβρασμό. Η ευκαιρία για να μετατοπιστεί το ενδιαφέρον σε άλλο θέμα σε σχέση με τον 58χρονο αειθαλή ηθοποιό δίνεται σήμερα από τη βρετανική The Sun, η οποία γράφει ότι ο Κρουζ βρίσκεται σε κρυφή σχέση με τη συμπρωταγωνίστριά του στο Mission Impossible 7 Hayley Atwell.

Η Βρετανίδα στάρλετ είναι 20 χρόνια νεότερη του Αμερικανού ηθοποιού και έχει γίνει γνωστή πρωταγωνιστώντας σε ταινίες όπως “Το όνειρο της Κασσάνδρας” και “Η Δούκισσα”. Η μεγαλύτερη επιτυχία της ωστόσο είναι ο ρόλος της ως Agent Carter στης ταινίες της MARVEL καθώς και στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά.

Οι δύο ηθοποιοί βρίσκονται στο Λονδίνο για τα γυρίσματα της ταινίας Mission Impossible 7 και σύμφωνα με την ανώνυμη πηγή που έκανε γνωστή τη σχέση τους, οι δύο ηθοποιοί “Ξεκίνησαν [να βγαίνουν] από την πρώτη κιόλας μέρα. Συναντιούνται αργά το βράδυ στο σπίτι [του Κρουζ] και δείχνουν πολύ ευτυχισμένοι. Έχουν γίνει αχώριστοι, και οι δυσκολίες του lockdown τους έχουν φέρει ακόμη πιο κοντά.”

Ο Τομ Κρουζ έχει παντρευτεί τρεις φορές, δεν έχει κάνει ωστόσο μακροχρόνια σχέση μετά το διαζύγιό του με την Katie Holmes το 2012. Ο εκκεντρικός ηθοποιός είναι περίφημος για την αχαλίνωτη προσωπικότητά του και τις αμφιλεγόμενες συνήθειες του, μεταξύ των οποίων η πολυετής αφοσίωσή του στην εκκλησία της Σαϊεντολογίας. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα του απερίγραπτου χαρακτήρα του είναι το viral ηχητικό στο οποίο ο σταρ επιτίθεται λεκτικά σε δύο συνεργάτες του, λόγω μη τήρησης των μέτρων ασφαλείας. Η συμπεριφορά του προκάλεσε την παραίτηση πέντε εργαζομένων στην παραγωγή, καθώς και σούσουρο στην βιομηχανία.

Πηγή: patrastimes.gr