Σκούρα τα έχει βρει ο Ατζούν Ιλιτζαλί με τους Έλληνες «μαχητές» και «διάσημους» που θα πάρουν μέρος στον νέο κύκλο του «Survivor».

Όπως ακούγεται έντονα στην τηλεοπτική αγορά, ο Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός με τον οποίο κάνει μπίζνες ο Σκάι πίεζε το κανάλι του Φαλήρου για μεγαλύτερα ποσοστά από τα κέρδη των διαφημίσεων που θα παίζουν στο «Survivor», καθώς εκείνος έχει τα τηλεοπτικά πνευματικά δικαιώματα του reality. Ο σταθμός, σύμφωνα με πληροφορίες, του διαμήνυσε πως, αν θέλει να συνεχίσουν τη συνεργασία τους (στον αέρα βρίσκονται ήδη το «Voice» και το «My Style Rocks»), πρέπει να βάλει νερό στο κρασί του, όπερ και εγένετο.

Τα προβλήματα όμως δεν έχουν τελειωμό και, όπως φαίνεται, σε άλλα «ναρκοπέδια» δεν είναι τόσο διαλλακτικός. Ενώ, λοιπόν, η παραγωγή του «Survivor» είναι σχεδόν έτοιμη να μεταδοθεί στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν, ο Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός ζητεί να προπληρωθεί από τον Σκάι, προκειμένου να δώσει με τη σειρά του… μπροστάντζα στους celebrities παίκτες που θα πάνε στον Άγιο Δομίνικο, μια και εκείνοι ζητούν προκαταβολή προτού πέσει η… πείνα στο reality! Τα κάστινγκ, πάντως, έχουν αρχίσει και γίνεται βολιδοσκόπηση των διασήμων που θέλουν να νιώσουν την εμπειρία…

Πηγή: espressonews.gr