Με τη μανούλα της πήγε θέατρο η βουλευτής Θεσσαλονίκης και τομεάρχης Τουρισμού Κατερίνα Νοτοπούλου. Είδαν το «Τζεμ» της Ελέιν Μέρφι, όπου πρωταγωνιστεί η πρώην βουλευτής και φίλη τους Μαρία Κανελλοπούλου.

Η παράσταση ανέβηκε για ένα διήμερο στη Θεσσαλονίκη, στο θέατρο Αμαλία. Η Κατερίνα Νοτοπούλου και η μητέρα της Μίτση Χατζηγιαννάκη είναι πολύ δεμένες μεταξύ τους και δεν είναι λίγες οι φορές που οι βραδινές τους έξοδοι είναι κοινές. Οι δύο γυναίκες, λοιπόν, πήγαν να δουν άλλες τρεις γυναίκες! Αυτές που παίζουν στο «Τζεμ». «Τρεις γυναίκες, μέσα από διαδοχικούς μονολόγους μάς αφηγούνται τα γεγονότα μιας χρονιάς που θα αλλάξει άρδην τις ζωές τους και θα επαναπροσδιορίσει τις προτεραιότητές τους. Και κάπου εκεί ο Τζεμ, που δεν εμφανίζεται στην παράσταση, αλλά ορίζει και καθορίζει τη ζωή τους. Αγγιξαν την καρδιά μας…» δήλωσε η Κατερίνα Νοτοπούλου βγαίνοντας με τη μητέρα της από την παράσταση. Το «Τζεμ», στο οποίο πρωταγωνιστεί η Μαρία Κανελλοπούλου, παίζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η βουλευτής στα παρασκήνια φωτογραφήθηκε με όλους τους συντελεστές της παράστασης, αλλά κυρίως με τη Μαρία Κανελλοπούλου, που υπήρξε συνάδελφός της παλαιότερα.φ1 IMG 4659

Η ηθοποιός ήταν υποψήφια βουλευτής Αχαΐας με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2007 και του 2009. Επανεξελέγη στις εκλογές του 2012 και του 2015. Τον Αύγουστο του 2015, μάλλον απηυδισμένη, ανακοίνωσε πως δεν θα ξαναβάλει υποψηφιότητα σε βουλευτικές εκλογές και έκτοτε επέστρεψε στην ηθοποιία. Είδε κι απόειδε η γυναίκα από την πολιτική, τη Βουλή, ίσως και τον αγαπημένο της ΣΥΡΙΖΑ, και… έφυγε τρέχοντας!

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr