Ο Γιάννης Βαρδής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Το πρωινό» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη που είχε με τηνν Πάολα για ένα κομμάτι.

dffddfd

Το κομμάτι αυτό το είχε γράψει ο πατέρας μου και το είχε τραγουδήσει ο Νίκος Βέρτης. Το «Περαστική». Έμοιαζε πάρα πάρα πολύ το ρεφρέν του με ένα κομμάτι της Πάολα. Πήγαμε στα δικαστήρια. Μου είπε ο δικηγόρος μου ότι μπορώ να το κατεβάσω και την ίδια μέρα. Μίλησα με μουσικολόγο, έβαλε τα μέτρα κάτω του τραγουδιού, ήταν ακριβώς το ίδιο.

VARDIS

Πέρασαν δύο χρόνια, δεν το κατέβασα το τραγούδι γιατί δεν είχα κάτι με την ερμηνεύτρια. Δεν επικοινώνησα με την Πάολα, εκείνη έπρεπε να επικοινωνήσει μαζί μου γιατί το γνώριζε πριν καν το μάθω εγώ. Μίλησα με την πλευρά της και μου είπαν ότι όντως μοιάζει. Τους έδωσα το δικαίωμα να το διορθώσουν και να το ανεβάσουν αλλιώς.

sdefr

Μου είπαν τότε εντάξει, το κατέβασαν για μία εβδομάδα, υποτίθεται έκαναν κάποιες διορθώσεις και το ανέβασαν ξανά ακριβώς το ίδιο. Εκεί προχώρησα δικαστικά. Τους έδωσα κάθε επιλογή, δεν το έκαναν. Το δικαστήριο έγινε, δεν βγήκε απόφαση, θεωρούν κάποιοι από την άλλη πλευρά ότι έχει βγει κάποια αθωωτική απόφαση. Δεν ισχύει αυτό. Έγινε ένα λάθος στη δικογραφία, λάθος τίτλου του τραγουδιού. Τότε είπε ο δικαστής ότι δεν μπορεί να κάνει εκδίκαση της υπόθεσης και την άφησε στην άκρη. Ήταν λάθος ο τίτλος από τη δική μας πλευρά».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr