Η Αντελίνα κάνει κουμάντο! Ο Χάρης Βαρθακούρης θα βλέπει την… πλάτη της γυναίκας του από τη νέα χρονιά, καθώς στην εκπομπή του Σκάι που «μαγειρεύεται» εκείνη θα… παίζει μπάλα στο γήπεδο της μεσημεριανής ζώνης με συμπαίκτη τον άντρα της!

Ο Χάρης Βαρθακούρης, ακόμη και αν υπάρξει νέο «Big Brother» με celebrities (άλλο κακό θα μας βρει…), όπως ακούγεται εντόνως, δεν πρόκειται να είναι ο κεντρικός παρουσιαστής, καθώς το κανάλι του Φαλήρου θα τον αξιοποιήσει σε άλλα πρότζεκτ.

Ο ίδιος μίλησε μπροστά στις κάμερες του «Ευτυχείτε!» στο Open για την εκπομπή που ετοιμάζει για το μεσημέρι του Σαββατοκύριακου στον Σκάι με τη σύζυγό του Αντελίνα. Οι… αποκαλύψεις έγιναν από τα παρασκήνια του «Big Brother» κι εκείνος επιβεβαίωσε τη φήμη που κυκλοφορούσε τόσο για τον ίδιο όσο και για την Αντελίνα ότι έχουν δεχτεί πρόταση μέχρι και από τον ANT1 για να είναι μαζί σε ένα μεσημεριανό μαγκαζίνο, αλλά το κανάλι του Φαλήρου κερδίζει τη μονομαχία.

Έτσι τώρα εξηγούνται και οι συχνές εμφανίσεις της Αντελίνας στη Φαίη Σκορδά! Προφανώς θα ήταν ενταγμένες στις προσπάθειες «ψησίματος» για να πει το «ναι» στον ΑΝΤ1, άσχετα αν αυτές δεν καρποφόρησαν! Όσο για το τι είπε ο Βαρθακούρης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που η Αντελίνα ήρθε στον Σκάι. Η γυναίκα μου όλο αυτό το διάστημα που ερχόταν εδώ ανέπτυξε σχέσεις με τους ανθρώπους του καναλιού. Μένει μια μικρή συνεννόηση ακόμη για την εκπομπή μας. Η γυναίκα μου είναι πιο έμπειρη σε ένα τέτοιο είδος εκπομπής και θα ήταν κουτό να πω ότι θα είμαστε fifty-fifty μαζί».

«Όσον αφορά τη θεματολογία της παραγωγής δεν μπορούμε να εφεύρουμε νέο είδος μεσημεριανής εκπομπής. Θα δούμε τις υπόλοιπες και θα εμπνευστούμε για να χτίσουμε τη δική μας» συμπλήρωσε, αποκαλύπτοντας ότι η νέα εκπομπή αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη του Ιανουαρίου.

Πηγή: espressonews.gr