Στο πλατό του «Happy Day» βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Ο ίδιος μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τον νέο του ρόλο ως παρουσιαστής του «Battle of the Couples», και για την αγαπημένη του, Νικολέτα Τσομπανίδου, η οποία αυτό το διάστημα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη στην οικογένεια της.

«Είμαι πάρα πολύ καλά, ανυπομονώ να ξεκινήσει το Battle of the Couples. Ήταν κάτι που δεν περίμενα και ευχαριστώ τον Alpha για αυτήν την πρόταση. Ενθουσιάστηκα πάρα πολύ. Ίσως οι άνθρωποι του καναλιού πιστεύουν σε μένα. Θα με δείτε στην αρένα. Θα υποδέχομαι τα ζευγάρια. Θα είμαι μαζί τους στις δοκιμασίες. Η ενασχόλησή μου με τον αθλητισμό είναι κάτι που με κάνει να νιώθω άνετα.

Θα με δείτε και στην τελετή των βραχιολιών, που είναι ίσως η πιο σημαντική στιγμή του show. Δε μπορώ να πω περισσότερα. Θα έρθουν ζευγάρια από όλη την Ελλάδα με διαφορετικό background. Είναι ζευγάρια που θα κάνουν τα πάντα για να προστατεύσουν τη σχέση και τον έρωτά τους. Αλλά μπαίνουν στο παιχνίδι με έναν κοινό σκοπό. Θα δούμε πολλά να συμβαίνουν στην αρένα. Είναι μια τεράστια παραγωγή. Θα ταυτιστούμε με αυτά τα ζευγάρια. Με τη Σάσα Σταμάτη έχουμε μιλήσει στο τηλέφωνο, δεν τα έχουμε πει από κοντά. Θα δούμε πολλά πράγματα. Είναι ένα show που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ στην ελληνική τηλεόραση» είπε, μεταξύ άλλων, ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Όσον αφορά την αγαπημένη του, ο Παναγιώτης δήλωσε ότι η Νικολέττα σύντομα θα μετακομίσει στην Αθήνα για να είναι δίπλα του.

«Πολύ σύντομα θα έρθει στην Αθήνα. Δεν με αγχώνει καθόλου, μπορώ να την κουμαντάρω. Μου έχει πει ήδη ότι θα έρχεται στα γυρίσματα, εκεί που δεν την περιμένω.», είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Πηγή: espressonews.gr