Ο Δημήτρης Σειρηνάκης αρχηγός συμμορίας στη φυλακή! Σ’ έναν ρόλο έκπληξη είδαν τον «βασιλιά» του ελληνικού πορνό, ο οποίος άλλαξε για λίγο το «μενού» των ταινιών στις οποίες έβαζε την «υπογραφή» του και έκανε guest εμφάνιση στην αστυνομική σειρά της Cosmote tv «Έτερος εγώ – Κάθαρσις», η οποία δεν έχει να ζηλέψει αντίστοιχες παραγωγές του Netflix!

Ο Σειρηνάκης συζητά με τον Ρίσβα πριν πέσει νεκρός από τα χέρια του
  • Από τον
    Βαγγέλη Καράλη

Μιλώντας στην «Espresso» o παραγωγός ερωτικών ταινιών αποκάλυψε την εμπειρία του ως ηθοποιός αλλά και πώς τον επέλεξε η παραγωγή για να εμφανιστεί στον δεύτερο κύκλο της σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί και πάλι ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης! «Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς έκανα τον αρχηγό των φυλακών. Χρειάστηκε να τα βάλω με τον ψυχασθενή δολοφόνο του πρώτου κύκλου της σειράς τον οποίο υποδύεται ο Βασίλης Ρίσβας! Είχα όμως άδοξο τέλος, μια και οι απειλές μου προς το πρόσωπό του δεν έπιασαν, μια και ο παρανοϊκός ιατροδικαστής που μεταμορφώθηκε σε serial killer μού κόβει τον λαιμό με τον δίσκο του φαγητού που είναι για τους κρατουμένους» λέει ο Δημήτρης Σειρηνάκης και συνεχίζει: «Η συνεργασία προέκυψε, καθώς δίνω για τις ανάγκες των γυρισμάτων της σειράς ορισμένα από τα αυτοκίνητα αντίκες που έχω από τη συλλογή μου. Ο σκηνοθέτης Σωτήρης Τσαφούλιας είδε κάτι στο βλέμμα μου και μου πρότεινε να υποδυθώ τον αρχηγό των φυλακισμένων, ο οποίος έρχεται τετ α τετ με τον παρανοϊκό Θησέα, ο οποίος μετά τη σύλληψή του έχει οδηγηθεί στις φυλακές! Επειδή είμαι μεγάλος fan της σειράς, δέχτηκα την πρόταση με χαρά».

Ο Σειρηνάκης ως έγκλειστος των φυλακών

Τα γυρίσματα

Ο «βασιλιάς» του ελληνικού πορνό μάς λέει επίσης πώς πέρασε στα γυρίσματα: «Πρόκειται για μια σειρά στα πρότυπα των ξένων μεγάλων παραγωγών και αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στον πρόεδρο της Cosmote tv Δημήτρη Μιχαλάκη, που τη στηρίζει. Από εκεί και πέρα εντυπωσιάστηκα από τον επαγγελματισμό και το ήθος του σκηνοθέτη, του Σωτήρη Τσαφούλια, καθώς τρέχει συνέχεια για να μη λείψει τίποτα σε κανέναν, από τους ηθοποιούς ως τους κάμεραμαν. Στην αρχή η αλήθεια είναι ότι οι ηθοποιοί ξαφνιάστηκαν με το που με είδαν αλλά αμέσως με αγκάλιασαν. Μάλιστα χάρηκα πολύ που γνώρισα τον Πέτρο Λαγούτη και τον Τάσο Νούσια! Είναι φοβερά παιδιά και άνετα θα πήγαινα διακοπές μαζί τους»!

Τα γυρίσματα μόλις έχουν τελειώσει και ο «mr Sirina» βουτηγμένος στα αίματα χαμογελά στον φακό μαζί με τους άλλους «κρατουμένους»

Ο Δημήτρης Σειρηνάκης μάλιστα δεν αποκλείει να συμμετέχει ξανά σε τηλεοπτική σειρά, ενώ μας λέει ότι ζήτησε να μην πάρει χρήματα για την guest εμφάνισή του: «Δεν υπήρχε περίπτωση να δεχόμουν να πάρω χρήματα για τη συμμετοχή μου. Ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή που με διάλεξαν σε μια τόσο σπουδαία παραγωγή. Από εκεί και πέρα είμαι άνθρωπος που κάνω ό,τι με ευχαριστεί, δεν αποκλείω τίποτα για το μέλλον!» μας εξηγεί.

Πηγή: espressonews.gr