Ο Οδυσσέας Σταμούλης σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου. Συνεργάστηκαν στη σειρά «Δύο Ξένοι» και η είδηση της δολοφονίας του ηθοποιού τον συγκλόνισε.

Γιατί δεν σας βλέπουμε συχνά στην τηλεόραση; Είναι επιλογή σας;

Κοίταξε, το εύκολο είναι να λες για ό,τι σου συμβαίνει, ότι είναι επιλογή σου, αλλά μόνο ο Θεός κάνει καθαρές επιλογές. Εμείς κάνουμε αλληλεξαρτώμενες επιλογές. Υπήρξαν φορές που δεν έκανα κάποια δουλειά επειδή τα πράγματα δεν ήταν όπως τα ήθελα, αλλά συγχρόνως δεν με έχουν επιλέξει και για πράγματα που θα ήθελα.

Η σειρά «Δυο ξένοι» στην οποία παίζατε, έκανε και συνεχίζει να κάνει, μεγάλη επιτυχία. Τι πιστεύετε ότι είναι αυτό που την κάνει τόσο αγαπητή και διαχρονική;

Νομίζω ότι είναι συνδυασμός, ενός καλού σεναρίου με ωραίες ατάκες, πολύ καλή σκηνοθεσία, εξαιρετικούς ηθοποιούς και μια πολύ δυνατή ιστορία αγάπης. Μια τέτοια αγάπη, πάντα ελκύει το κοινό.

Είχατε συνεργαστεί με τον αγαπημένο ηθοποιό Νίκο Σεργιανόπουλο στη σειρά, ο οποίος δολοφονήθηκε. Πώς ήταν σαν άνθρωπος;

Συναδελφικά ήταν άψογος μαζί μου και γενικότερα με όλους. Από εκεί και πέρα, δεν γνωριζόμασταν προσωπικά, μόνο επαγγελματικά, στις σκηνές που μας βλέπετε μαζί. Δεν είχε ποτέ κανείς παράπονο μαζί του. Σοκαρίστηκα στην είδηση του θανάτου του.

Υπάρχει κάποια σειρά την οποία παρακολουθείτε και θα θέλατε πολύ να αποτελείτε μέρος της;

Θα σου πω για τις σειρές της ΕΡΤ, οι οποίες φέτος μου φαίνονται εμένα προσωπικά, πολύ καλές. Περιέργως, τις προτιμώ από τις σειρές των άλλων καναλιών, πράγμα που είχε να συμβεί χρόνια. Σε πρώτο επίπεδο, δείχνουν πολύ ποιοτικές.

Συνέντευξη στο  περιοδικό «Εγώ»

Πηγή: espressonews.gr