«Φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο» λέει μια γνωστή ηπειρώτικη παροιμία που ταιριάζει… γάντι στις θερμόαιμες τηλεθεάτριες του «Survivor», οι οποίες «λύσσαξαν» βλέποντας στις οθόνες τους τρεις νέους Μαχητές που «καίνε»!

Ο 29χρονος Γιώργος Ασημακόπουλος, ο 32χρονος Κρις Σταμούλης και ο 33χρoνος Γιώργος Κόρομι είναι δίχως αμφιβολία οι φετινοί «γαμπροί» του reality που ξεχώρισαν με το «καλησπέρα» το βράδυ της Κυριακής, κυρίως χάρη στους εντυπωσιακούς κοιλιακούς τους. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι fashion designer και επιχειρηματίας, με δικά του μαγαζιά ρούχων στη Γλυφάδα, στην Κηφισιά και την Κέρκυρα. Γεννήθηκε στην Πάτρα, ενώ τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Αθήνα. Παρότι είχε περάσει στη Σχολή Μηχανολόγων – Μηχανικών, τα παράτησε για να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών του, που είχαν κι εκείνοι μαγαζιά.

Κρις Σταμούλης

O Κρις Σταμούλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Εχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες και ύστερα Νομική. Παράλληλα έχει ασχοληθεί με πολλά αθλήματα, όπως μπάσκετ, στίβος, kick boxing, ενώ τα τελευταία χρόνια τον έχουν κερδίσει τα βάρη και η καλλισθενική γυμναστική.

Γιώργος Ασημακόπουλος

Στη Μύκονο

O 33χρονος Γιώργος Κόρομι, τέλος, κατάγεται από την Ουγγαρία, αλλά ζει στην Αθήνα, όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά σε well being μαγαζί του κέντρου. Ο ίδιος είναι γνωστός στον κόσμο της showbiz, καθώς έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ, ενώ παλιότερα δούλευε και σε μαγαζιά της Μυκόνου. Μάλιστα, δηλώνει λάτρης του ψαρέματος, κάτι που απέδειξε αμέσως στο παιχνίδι, πιάνοντας ένα σαλάχι με ένα μυτερό ξύλο. Και οι τρεις νέοι Μαχητές φιλοδοξούν να γίνουν… ο επόμενος Ντάνος, σηκώνοντας το τρόπαιο του reality.

Γιώργος Κόρομι

Πηγή: espressonews.gr