Στην εκπομπή του Γρήγορη Αρναούτογλου «The 2night show» βρέθηκαν καλεσμένες οι Άννα και η Τέα Πρέλεβιτς. Οι δυο αγαπημένες αδερφές που σπάνια κάνουν κοινές τηλεοπτικές εμφανίσεις αποκάλυψαν όσα δεν γνωρίζαμε για εκείνες μέχρι σήμερα. Ωστόσο, τα δυο κορίτσια μίλησαν για την επιτυχία που σημειώνουν στα επαγγελματικά τους βήματα, καθώς και την προσωπική τους ζωή. Η Τέα αναφέρθηκε στον γάμο που είχε με τον Ινδό πρώην σύζυγό της στο Λονδίνο. Η Άννα στη συνέχεια αποκάλυψε στοιχεία του χαρακτήρα της όταν είναι με τον σύντροφο της, δηλώνοντας πως δεν θα ήθελε άμεσα να ξανά βρεθεί σε σχέση.

Τέα Πρέλεβιτς: «Παντρεύτηκα στο Λονδίνο. Ο γάμος μου κράτησε 3-4 μήνες, ήταν πολύ δύσκολη απόφαση. Ο πρώην σύζυγός μου είναι Ινδός, μεγαλωμένος στην Αγγλία και μέλος της βασιλικής οικογένειας της Ινδίας! Βέβαια, στην Ινδία η κάθε πολιτεία έχει τη δική της βασιλική οικογένεια και το ταξίδι μου στην Ινδία ήταν μια εμπειρία ζωής. Έμαθα μια νέα κουλτούρα, είναι μια από τις πιο όμορφες χώρες που έχω πάει και θέλω να ξαναπάμε και με την Άννα […] Ο πρώτος μας γάμος έγινε στο Λονδίνο, ήταν ένας κλειστός γάμος και είχαμε προγραμματίσει μια δεξίωση στην Ελλάδα το καλοκαίρι και τον χειμώνα θα κάναμε έναν παραδοσιακό γάμο στην Ινδία, αλλά ακυρώθηκε. Είχαμε κάποιες ασυμβίβαστες διαφορές, του εύχομαι τα καλύτερα», ανέφερε χαρακτηριστικά

Άννα Πρέλεβιτς: «Είμαι πολύ βολικός άνθρωπος. Συζητώ πράγματα που ενδιαφέρουν τους συντρόφους μου. Μπορεί να βαριέμαι, αλλά σκέφτομαι “θα μάθω κάτι σήμερα”. Όταν είμαι ερωτευμένη, ο σύντροφός μου είναι προτεραιότητά μου. Θεωρώ ότι με τους άνδρες πρέπει να είσαι λίγο bitch. Να λες και ένα όχι. Θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχει σεβασμός και εκτίμηση. Για να φύγω από μια σχέση το σκέφτομαι πάντα πολύ καλά. Έχω αδικήσει συντρόφους μου γιατί δεν έχω μιλήσει, όταν έπρεπε». Στη συνέχεια η ίδια συμπλήρωσε πως:

«Δεν θέλω με τίποτα να κάνω σχέση γιατί από τα 17 μου κάνω μεγάλες σχέσεις. Νιώθω ότι έχω υπάρξει σύζυγος τρεις φορές».

Πηγή: espressonews.gr