Πίσω από τα κάγκελα της φυλακής θα παραμείνει ο Μένιος Φουρθιώτης, αφού οι δικαστικές Αρχές απέρριψαν την αίτηση αποφυλάκισης που είχε υποβάλει, επικαλούμενος λόγους υγείας.

Ο άλλοτε τηλεαστέρας είχε καταθέσει προσφυγή κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησής του, αλλά, ύστερα από εξέταση, το αίτημα απορρίφθηκε από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

Ο πρώην μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου, που «βομβαρδίζει» ασταμάτητα με αιτήματα το δικαστικό συμβούλιο και τη διεύθυνση των φυλακών, είχε επικαλεστεί στην αίτησή του, μεταξύ άλλων, σοβαρά προβλήματα υγείας, προκειμένου να αναπνεύσει αέρα ελευθερίας τουλάχιστον ως τη δίκη του. Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το δικαστικό συμβούλιο έκρινε πως ο κατηγορούμενος πρέπει να παραμείνει στη φυλακή, όπου οδηγήθηκε μετά την απολογία του ανήμερα το Πάσχα για τις σκηνοθετημένες επιθέσεις στο σπίτι του, λόγω της σοβαρότητας των αδικημάτων που αντιμετωπίζει, καθώς πρόκειται, μεταξύ άλλων, για δύο κακουργήματα. Επιπλέον, οι δικαστές φέρεται ότι θεωρούν πως τα προβλήματα υγείας που επικαλείται ο έγκλειστος πρώην τηλεπωλητής μπορούν να αντιμετωπιστούν μέσα στη φυλακή.

Ο… κομμωτής

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τότε που ο αυτοαποκαλούμενος «δημοσιογράφος» είχε αιτηθεί να τον επισκέπτεται ο… κομμωτής του στο κελί, προκειμένου να κάνει τα απαραίτητα «μερεμέτια» στην τεχνητή κόμη του. Πέρα από την επιδίωξή του να εισαχθεί σε νοσοκομείο επικαλούμενος πόνους στον αυχένα και άλλα, είχαν προηγηθεί και αιτήματα τα οποία έγιναν δεκτά, όπως αυτό για τη σύνδεση συνδρομητικής τηλεόρασης.

Ο Φουρθιώτης είχε γίνει «ανέκδοτο» μεταξύ των κρατουμένων όταν είχε αιτηθεί ειδικό μενού, το οποίο περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, πρωινό με γάλα αμυγδάλου, κρουασάν βουτύρου, ακτινίδια, σπανακόπιτες, βρόμη, μέλι -μάλιστα, μόνο του βουνού!-, απειλώντας με μηνύσεις αν δεν του έλεγαν το «ναι» οι υπεύθυνοι!

Στο μεταξύ, ο πρώην παρουσιαστής παραιτήθηκε από την αίτηση που είχε υποβάλει στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την ακύρωση της απόφασης του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., με την οποία έπαυσαν τα μέτρα για την προσωπική ασφάλειά του, αφού πλέον δεν τα χρειάζεται, καθώς στην πραγματικότητα… φρουρείται επί 24ώρου βάσεως εντός των φυλακών!

Πηγή: espressonews.gr