Η τηλεοπτική «Σφήκα» μίλησε για τον βίαιο πατέρα της, τα ναρκωτικά και τις νύχτες στη φυλακή.

Για πρώτη φορά η Κική Λιτσάκη, η «Super Kiki» από τις τηλεοπτικές «Σφήκες» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, μίλησε για την ενδοοικογενειακή βία, τα ναρκωτικά, τη φυλακή και την απεξάρτηση! Και όλα αυτά τα είπε σε ένα γνώριμο για εκείνη περιβάλλον, το πλατό της εκπομπής «The 2night Show»!

Η ίδια άνοιξε την καρδιά της για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια στη Χίο καθώς και την ενδοοικογενειακή βία που στιγμάτισε τα πιο αγνά χρόνια της ζωής της. Και δεν ήταν μόνο αυτό! Αποκάλυψε το μπλέξιμό της με τα ναρκωτικά, τη συμπεριφορά που την οδήγησε στη φυλακή, την κατάθλιψη και τον αγώνα που έδωσε για να απεξαρτηθεί!

«Ο πατέρας μου δεν ήταν το πρότυπο του πατέρα. Πέρασα πολύ δύσκολα με τον πατέρα μου και έκανα πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία, άκουγα τις λέξεις “μπαμπάς” και “μαμά” και με έπιαναν τα κλάματα, δεν μπορούσα τα διαχειριστώ. Παρ’ όλα αυτά, αν μου έλεγες να γυρίσει ο χρόνος πίσω και να άλλαζα πατέρα δεν θα τον άλλαζα ποτέ. Ήταν βίαιος με τη μαμά μου και με εμένα. Θυμάμαι όλες τις βίαιες εικόνες από 5 χρονών, για κακή μου τύχη έχω πάρα πολύ δυνατό μνημονικό. Δεν θέλω να τους δικαιολογήσω» ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Hμουν πασπαρτού, έμενα παντού. Κυρίως έμενα με τη μάνα μου. Αλλά δεν άλλαζε και πολύ γιατί η μάνα μου είχε έναν άλλον, ο οποίος ήταν αλκοολικός και με το που πήγαινε τρεις το μεσημέρι ερχόταν έτοιμος για τσαμπουκά! Στο σχολείο ένα πρωί μια συμμαθήτρια, που ήταν και φίλη, μού είπε “η μαμά σου είναι βίζιτα” γιατί δούλευε σε μπαρ! Για να το θυμάμαι, μάλλον το βίωσα σαν bullying» εξομολογήθηκε η «Super Kiki», αποκαλύπτοντας όλα όσα βίωσε!

Πηγή: espressonews.gr