Στη Σύμη και τη Χάλκη βρέθηκαν τις τελευταίες ημέρες οι γιοι του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Νικόλαος και Φίλιππος, που δεν δίστασαν να φωτογραφηθούν με τον κόσμο που τους αναγνώρισε.

Οι δύο άντρες έφτασαν στα νησιά για τις ανάγκες εθελοντικής δράσης στην οποία συμμετέχουν ενεργά με την Axion Hellas και η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Ο μεσαίος γιος του τέως βασιλιά, Νικόλαος, που είναι μέλος και ειδικός σύμβουλος της Axion Hellas, βρέθηκε στα ακριτικά νησιά μαζί με την ομάδα οργάνωσης.

prigkipas nikolaos

Μάλιστα, στο πλευρό του ήταν και ο μικρότερος αδερφός του Φίλιππος. Με λευκές μπλούζες που στο μπράτσο είχαν μια ελληνική σημαία, οι δύο άντρες έκαναν την εμφάνισή τους πρώτα στη Χάλκη και λίγα 24ωρα αργότερα στη Σύμη. Από τις 5 μέχρι τις 13 Μαΐου, 152 εθελοντές, εκ των οποίων 54 γιατροί, διαφορετικών ειδικοτήτων, θα διανύσουν περίπου 500 ναυτικά μίλια για να προσφέρουν πολύτιμες, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους κατοίκους των ακριτικών νησιών της Ηρακλειάς, της Χάλκης, της Σύμης, της Ψερίμου και της Κιμώλου.

Φιλικοί

Οι δύο τους κέντρισαν τα βλέμματα κατοίκων αλλά και τουριστών, ενώ ήταν ιδιαίτερα φιλικοί με όσους τους πλησίασαν για να τους μιλήσουν ή να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Οπως αναφέρει σε σχετική ανάρτησή της η εθελόντρια του τοπικού τμήματος Ερυθρού Σταυρού Πίτσα Χατζή, οι γιοι του τέως βασιλιά φωτογραφήθηκαν και με τις εθελόντριες Πόπη και Ειρήνη.

prigkipas pavlos
Οι γιοι του τέως βασιλιά φωτογραφήθηκαν και με τις εθελόντριες Πόπη και Ειρήνη

Μάλιστα, στη συζήτηση που είχαν με τις εθελόντριες σημείωσαν ότι τιμούν τους εθελοντές και εθελόντριες του Ερυθρού Σταυρού, οι οποίοι τυγχάνουν παγκόσμιας αναγνώρισης και σεβασμού για το έργο τους, και τόνισαν πως είναι δική τους τιμή να φωτογραφηθούν μαζί τους. Μάλιστα, τον γύρο του διαδικτύου κάνει και βίντεο που θέλει τους δύο γιους του τέως βασιλιά να κουβαλούν διάφορα κιβώτια και να βοηθούν την ομάδα των εθελοντών.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr