Η Nάντια Μπουλέ πριν από δύο εβδομάδες και συγκεκριμένα στις 16 Ιουλίου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η ηθοποιός που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Ακόμα προσπαθούμε να το συνειδητοποιήσουμε. Επιστροφή στο σπίτι με το κορίτσι μας», ήταν τα πρώτα της λόγια στα social media, λίγες μέρες αφότου πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο.

Η Νάντια Μπουλέ θήλασε τη νεογέννητη κόρη της από την πρώτη στιγμή και παρά τα ξενύχτια και την κούραση απολαμβάνει τη μητρότητα. Η ηθοποιός δεν μπορεί να πάρει τα μάτια της από την μικρή της πριγκίπισσα!

Η ίδια μίλησε για πρώτη φορά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον τοκετό: «Οι επόμενες τρεις μέρες μετά τον τοκετό ήταν πιο δύσκολες από τον ίδιο τον τοκετό. Ευτυχώς με τα κατάλληλα παυσίπονα ήμουν οκ. Αλλά ειδικά την πρώτη μέρα, πονούσε όλο μου το σώμα από τη γέννα. Επίσης το πιο επίπονο κομμάτι του τοκετού ήταν πριν ξεκινήσει.

mpoule-338x600

Όταν προσπαθούσαν να μου βρουν φλέβα για τον ορό… Γέννησα φυσιολογικά και είχε την πιο ωραία και είχα την πιο ωραία εμπειρία τοκετού! Κανένας τοκετός δεν είναι ίδιος αλλά χαίρομαι που έζησα το δικό μου τόσο όμορφα. Θήλασα αμέσως μετά και κάνω αποκλειστικό θηλασμό μέχρι τώρα».

Στα stories η Νάντια Μπουλέ αναφέρει ότι η μικρούλα της δεν την αφήνει να κοιμηθεί…

screen-08.57.03[02.08.2021]

Πηγή: patrastimes.gr