Η Όλγα Πηλιάκη μέσα από μια ανάρτηση της στο Instagram απάντησε στις φήμες που την θέλουν να είναι έγκυος.

Η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη είναι αρκετά ενεργή στα social media και αναρτά συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της. Το τελευταίο διάστημα ορισμένοι από τους διαδικτυακούς της φίλους διέκριναν την μικρή αλλαγή στο σώμα της κάνοντας λόγο για τρίτη εγκυμοσύνη.

Η ταλαντούχα χορεύτρια θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση της, έστειλε το δικό της μήνυμα υπέρ του body positivity, για όμορφα κορμιά ανεξαρτήτως κιλών, χωρίς στίγμα και ενοχές.

Εξήγησε πως λόγω του εγκλεισμού αλλά και του Πάσχα, απόλαυσε το φαγητό δίχως τύψεις και ενοχές με αποτέλεσμα να πάρει μερικά κιλά.

«Προ καραντίνας και μετά!!! Μου στέλνετε πολλοί και με ρωτάτε εάν είμαι έγκυος! Όχι παιδιά! Απλά έχω πάρει 5-6 κιλά!!! Αλλά να σας πω κάτι; Είναι απόλυτα φυσιολογικό!!! Ο τελευταίος χρόνος άλλαξε δραματικά τη ζωή μας και μπορεί να έφυγε η ‘’γράμμωση’’ αλλά ήρθαν οι ‘’καμπύλες’’! Έτσι ονομάζω τα παραπάνω μου κιλά και είμαι πολύ χαρούμενη με αυτά! Γιατί σημασία έχει ότι κάνεις να το κάνεις με ευχαρίστηση! Χωρίς τύψεις, χωρίς ενοχές! Και σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δε θα μπορέσουμε!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr