Ολοκληρώθηκε το 6ο σεμινάριο του 4ου Κύκλου Επιχειρηματικών Σεμιναρίων που συνδιοργανώνουν ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος (ΣΕΒΠΕ&ΔΕ) και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ/μονάδα του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας, συντονιστής του Enterprise Europe Network – Hellas. Το σεμινάριο είχε θέμα: «Χρηματοδοτικές ευκαιρίες για ΜμΕ μέσω δράσεων ΕΣΠΑ» και πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Τετάρτη 26 Μαΐου. Ομιλητής ήταν ο κ. Μάρκος Κοντιζάς.

Στο σεμινάριο παρουσιάσθηκαν γενικές πληροφορίες σχετικά με τη δυνατότητα αναζήτησης χρηματοδοτικών ευκαιριών μέσω Δράσεων ΕΣΠΑ για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και  οι προσκλήσεις οι οποίες είναι ανοιχτές για υποβολή προτάσεων κατά την τρέχουσα περίοδο.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν εκπρόσωποι παραγωγικών/τεχνολογικών επιχειρήσεων και εκπρόσωποι της τοπικής βιομηχανίας, ερευνητές, σύμβουλοι-μελετητές και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και της πανεπιστημιακής κοινότητας.

Ο 4ος Κύκλος Επιχειρηματικών Σεμιναρίων του ΣΕΒΠΕΔΕ και του Δικτύου ΠΡΑΞΗ/ΙΤΕ, στο σύνολό του, στοχεύει στην ενίσχυση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας μέσα από την ανάδειξη ευκαιριών χρηματοδότησης, εξωστρέφειας και διεθνοποίησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και απευθύνονται σε στελέχη επιχειρήσεων, επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρηματικών και εργοδοτικών φορέων. Ομιλητές των σεμιναρίων είναι εξειδικευμένα στελέχη του Δικτύου ΠΡΑΞΗ/ΙΤΕ.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται διαδικτυακά για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, σε δεκαπενθήμερη βάση, χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες, ενώ παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης κατόπιν αίτησης.

Η επόμενη εκπαιδευτική ενότητα έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 09 Ιουνίου 2021, με θέμα: «Στρατηγική για τη Διαχείριση Διανοητικής Ιδιοκτησίας».

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο του ΣΕΒΠΕ&ΔΕ :2610620815 και του ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΡΑΞΗ/ΙΤΕ: 2103607690.

Πηγή: patrastimes.gr