Δύσκολες ώρες πέρασε ο Σταύρος Νικολαΐδης και η οικογένειά του καθώς οι φλόγες έφτασαν κοντά στο σπίτι του και ευτυχώς γλίτωσε από τη πύρινη λαίλαπα.

201709181303370.1944 STAVROS NIKOLAIDIS 1692017 1

Ο ηθοποιός μένει στη Διώνη και εγκατέλειψε με τη σύζυγό του και το γιο τους το σπίτι όταν ξέσπασε η φωτιά στην Πεντέλη. Μετά την κατάσβεση επέστρεψε και πραγματικά δεν πίστευε στα μάτια του όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1.

««Εδώ είναι σεληνιακό τοπίο πια! Κάναμε βόλτες εδώ πέρα με τα παιδιά μας, εκεί σε αυτό το σημείο περνούσε ένα ποτάμι που δεν το έβλεπες από την βλάστηση και άκουγες μόνο τα νερά να τρέχουν. Έσκασαν δυο αεροπλάνα και δυο ελικόπτερα και την έσβησαν, το έβλεπα από το μπαλκόνι με τη γυναίκα μου και λέγαμε “να, να αναζωπύρωση”. Το παιδί μας το έχουμε προστατεύσει και δεν τολμάω να το φέρω να το δει ακόμα. Το φέρνω από έναν άλλο δρόμο που δεν φαίνεται και έχει ακόμα πράσινο.

stavros1Δεν ξέρω τι να πω στο παιδί μου… Αλήθεια το λέω. Το σκέφτομαι και πονάει η ψυχή μου. Εδώ κάναμε βόλτες και η εξερεύνηση ήταν από τις αγαπημένες του ασχολίες! Τώρα τι θα τον φέρω να δει εδώ πέρα; Αλήθεια δεν ξέρω τι θα του πω. Πώς θα του εξηγήσω ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που κάνουν αυτό το πράγμα. Είναι σίγουρο ότι είναι εμπρησμός, μην κοροϊδευόμαστε. Ποτέ αυτές οι φωτιές δεν τυχαίνει να μπουν εκείνες τις μέρες με τα 10 μποφόρ! Και εγώ θέλω να πω πώς αυτός ο άνθρωπος μπορεί και κοιμάται το βράδυ».

Σήμερα το πρωί μίλησε και στην εκπομπή «Alpha τώρα» για το πόσο κινδύνευσε να χάσει το σπίτι του.
«Στο τελευταίο σπίτι στα 100μ από εμένα σταμάτησε η φωτιά. Μπορεί και λιγότερο. Η μυρωδιά του καμένου και του θανάτου αρχίζει χιλιόμετρα πριν».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr