Καλεσμένος στην εκπομπή «Ευτυχείτε» βρέθηκε ο Ορέστης Τζιόβας και σχολίασε τις καταγγελίες περί σεξουαλικής, λεκτικής και ψυχολογικής βίας στον χώρο του θεάτρου. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως και ο ίδιος έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση σε μικρή ηλικία. Στη συνέχεια δεν δίστασε να μιλήσει για τον γνωστό πρωταγωνιστή που έχουν ακουστεί πολλά… τις τελευταίες μέρες, τονίζοντας πως είχε μεγάλο πρόβλημα μαζί του και πως είχε ζήσει άσχημες καταστάσεις στις πρόβες τους.

«Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στο εργασιακό περιβάλλον και στη δραματική σχολή. Δεν χρειάστηκε να τα καταγγείλω γιατί τα χειρίστηκα», είπε ο Ορέστης Τζιόβας.

Στη συνέχεια για τον ηθοποιό που έχουν βγει οι καταγγελίες είπε: «Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο είχα πρόβλημα στην πρόβα. Είχα πρόβλημα προσωπικό στο εργασιακό περιβάλλον. Τρομοκρατία, άσχημη ομιλία, βωμολοχία, με άσχημο τρόπο. Αλλά όχι, δεν μιλάω για κάποια σεξουαλική παρενόχληση που έγινε μπροστά μου και είχα την αντίληψη την πλήρη. Έχω ακούσει πάρα πολλά, αλλά δεν έχω την πλήρη αντίληψη, δεν έγινε κάτι μπροστά μου ώστε να το καταγγείλω. Δεν έχει να κάνει με εμένα προσωπικά, έχει να κάνει με όλη την ομάδα, με το πώς φέρεται σε όλη την ομάδα και συνήθως αυτοί οι άνθρωποι φέρονται ακόμα χειρότερα σε ανθρώπους που δεν έχουν καθόλου την ανάγκη τους και δεν τους υπολογίζουν».

Πηγή: espressonews.gr