Με αφορμή την παράσταση «Βόυτσεκ», ο Ορφέας Παπαδόπουλος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Ο γνωστός ηθοποιός, εκτός των άλλων μίλησε για την ασχολία του με το τατουάζ αλλά και για το μπαρ που είχε ανοίξει με τον πατέρα του στην Ίο.

orfeas 1

«Ξεκίνησα το τατουάζ παράλληλα με το θέατρο και την υποκριτική, ορμώμενος από τη ζωγραφική. Είναι αλληλένδετα. Μπορεί κάποιος να ασχοληθεί με το τατουάζ και χωρίς να ζωγραφίζει αλλά το δημιουργικό στοιχείο θα λείπει.

orfeas 2

Από μικρό παιδί είχα προσπαθήσει να μπω στον χώρο του τατουάζ. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, είναι μία πολύ εμπειρική Τέχνη. Δεν διδιάσκεται στην Ελλάδα, είναι πολύ δύσκολο να μπεις στον χώρο. Ξεκινάει κανείς μόνος του και όσο εξελίσσεται, τόσο ανοίγουν οι δρόμοι μπροστά του. Στον πατέρα μου δεν έχω κάνει ακόμα, ούτε στον αδελφό μου. Έχω κάνει στη μητέρα μου όμως, κάτι δικά μου ψάρια. Θα μπορούσε να πάει και καλύτερα.

orfeas 3

Έψαχνα ένα αντίβαρο, ψυχικό πρώτα και μετά οικονομικό. Ήθελα να ‘μαι ανεξάρτητος σε ό,τι κι αν κάνω, να είμαι κύριος του εαυτού μου, της τσέπης και της δουλειάς μου. Δύσκολη κατάσταση αυτή, σε ένα νησί που δεν έχεις τις πλάτες να σε στηρίζουν. Ήταν μία πολύ δυνατή εμπειρία αλλά δεν θα το ξανάκανα άμεσα.

orfeas 4

Κατάλαβα ότι όταν δεν αφιερώνομαι σε κάτι καλλιτεχνικό, δεν μου πάει. Δεν ήταν τέτοιες οι συνθήκες για να μπορέσουμε να το διανθίσουμε όπως θα θέλαμε. Συν του ότι όταν φεύγεις σεζόν σε ένα νησί, αποκόβεσαι από όλα όσα συμβαίνουν στην Αθήνα και δεν το ήθελα αυτό σε καμία περίπτωση».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr