Η Σοφία Βογιατζάκη έδωσε  συνέντευξη στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού και μεταξύ άλλων μίλησε για την συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά Είσαι το ταίρι μου και τον Αλέξη Γεωργούλη.

«Είσαι το ταίρι μου», τεράστια τηλεοπτική επιτυχία, η οποία μάλιστα παιζόταν και πρόσφατα ξανά. Ευλογία να έχεις τέτοιο ξεκίνημα στην καριέρα σου;

Δεν είναι απλά ευλογία, είναι το jackpot σε μορφή σίριαλ. Από κάθε άποψη. Από άποψη σεναρίου, ομάδας, παραγωγής, χημείας των ανθρώπων που δουλεύαμε μαζί. Έχω κρατήσει φιλίες από τότε, που θα τις έχω μέχρι τα βαθιά μου γεράματα. Σχέσεις ουσίας, που τις θεωρώ οικογένειά μου. Πολύ ευτυχισμένη συγκυρία. Ήταν και η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά και έγινα με αυτόν τον τρόπο ευρέως γνωστή. Μου ανοίξανε πάρα πολλές πόρτες. Είμαι ευγνώμων και νιώθω τυχερή.

Αν γινόταν remake, θα πήγαινες;

Εννοείται με χαρά! Αρκεί να μην μπω πάλι 22 ώρες στο αεροπλάνο να πάω στην Αυστραλία. Ας πάω μέχρι την Αίγινα, που είναι δίπλα.

Με τον Αλέξη Γεωργούλη ξανά συναντήθηκες στο τηλεπαιχνίδι «Joker». Πες μου, όταν τον πρωτοείδες στο σίριαλ, τι σκέφτηκες;

Ό,τι σκέφτηκαν όλοι, όταν είδαν τον Αλέξη. Είπα οκ… αυτόν βρήκατε; (γελάει). Κούκλος, πολύ γοητευτικό παιδί. Το θέμα βέβαια με τον Αλέξη είναι ότι είναι τόσο καλό πλάσμα, που από κάποιο σημείο κι ύστερα, σταματάς να στέκεσαι στην εμφάνιση. Σε κερδίζει τόσο πολύ όλο το υπόλοιπο, που η ομορφιά του είναι το τελευταίο που σε απασχολεί.

Πηγή: patrastimes.gr