«Γυρνούσα σπίτι μου και έκλαιγα κάθε μέρα» εξομολογήθηκε η Μελίνα Μακρή, κάνοντας αποκαλύψεις στο «Γράμμα για σένα» του Open, σχετικά με το bullying που δέχτηκε την περίοδο της εφηβείας της. Bullying που ήταν ως επί το πλείστον λεκτικό, με χαρακτηρισμούς όπως «αρκούδα», αλλά κάποια στιγμή έγινε και σωματικό.

«Με τους συμμαθητές μου ήμουν πολύ ντροπαλή και πάντα το παράπονό μου ήταν πως δεν είχα αρκετούς φίλους. Πήγαινα στο σπίτι και έλεγα στη μαμά μου πως ήθελα να κάνω φίλους, αλλά ήμουν τόσο κλειστή και ντροπαλή που ένιωθα απομονωμένη» δήλωσε στη Βίκυ Χατζηβασιλείου.

«Με απέφευγαν τα άλλα παιδιά, γιατί ήμουν και εγώ φοβισμένη απέναντί τους, οπότε δεν ήμουν κοινωνική. Στην εφηβεία αυτό μου έσκασε ίσως μαζί με τις ορμόνες και γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα κάθε μέρα. Είχα μέσα μου μια ροπή προς τα αρνητικά συναισθήματα. Αυτό το πάλεψα αργότερα με ψυχολόγο. Έκανα θεραπεία πέντε χρόνια και είμαι ένα αρκετά θετικό άτομο πλέον, θέλω να πιστεύω» συνέχισε η γνωστή τραγουδίστρια, που άρχισε την καλλιτεχνική πορεία της ως front-woman των Vegas.

«Ήμουν ένα φοβισμένο παιδί. Στο σχολείο αντιμετώπιζα bullying και σίγουρα είναι κάτι που δεν θέλω να θυμάμαι. Ήταν αρκετά δύσκολο συναισθηματικά, λεκτικό bullying, που είχε γίνει και σωματικό. Κάποια αγόρια, επειδή ήμουν ένα τριχωτό άτομο για κορίτσι ειδικά, με κορόιδευαν. Με έλεγαν αρκούδα! Αυτό μπορεί σήμερα να ακούγεται αστείο, αλλά σε πληγώνει σαν έφηβη. Δεν όρθωνα το ανάστημά μου και ακόμη και σήμερα δεν απαντάω αμέσως. Το σκέφτομαι και θα απαντήσω αργότερα. Μια φορά έγινε και σωματικό. Δηλαδή, με έπιασε από τα πόδια συμμαθητής μου και με γύρισε ανάποδα» κατέληξε η Μελίνα Μακρή.

Πηγή: espressonews.gr