Στα όρια νευρικού κλονισμού είναι ο βασιλιάς Κάρολος και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ (ο οποίος, όπως λένε βρετανικά ταμπλόιντ, «βράζει») από τον καταιγισμό ρουκετών του Χάρι προς την οικογένειά του και το Μπάκιγχαμ, με τον Κάρολο και τον πρωτότοκο γιο του να μην έχουν πλέον «καμία εμπιστοσύνη» στον «Εφεδρικό», που ζει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, μετά και τις τελευταίες συνεντεύξεις που παραχώρησε στα αμερικανικά τηλεοπτικά μέσα!

Μία από αυτές τις συνεντεύξεις ήταν και στον παρουσιαστή Τομ Μπρέιντι, της εκπομπής «News at Ten», του ITV (που την είδαν στη Βρετανία 4.100.000 τηλεθεατές), στην οποία, μεταξύ άλλων, ο Χάρι δήλωσε ότι θα ήταν ανοιχτός στη συμφιλίωση και ακόμη και στην επιστροφή του σε κάποιο βασιλικό ρόλο, υπό τον όρο ότι θα μπορούσε να κάνει «ειλικρινείς» συζητήσεις με την οικογένειά του, οι οποίες, όμως, θα παρέμεναν ιδιωτικές.

harry 1

Βιτριολική ατάκα

«Δεν ξέρω αν θα παρακολουθήσουν αυτή τη συνέντευξη ή όχι, αλλά ό,τι έχουν να μου πουν και ό,τι έχω να τους πω θα είναι ιδιωτικά, και ελπίζω να παραμείνουν έτσι» ήταν η βιτριολική του ατάκα, την ώρα που βασιλική πηγή δήλωνε στη «Mirror»: «Η ειρωνεία είναι εκεί για να τη δουν όλοι, εκτός από τον ίδιο τον Χάρι, όπως φαίνεται. Υπήρχε πολύ λίγη εμπιστοσύνη πριν από όλα αυτά και πλέον δεν έχει απομείνει καθόλου. Είναι κατανοητό ότι η βασιλική οικογένεια είναι απίθανο να σχολιάσει δημοσίως οποιονδήποτε από τους ισχυρισμούς που διατυπώνονται εναντίον τους. Αλλά ακόμη και η κατ’ ιδίαν συζήτηση μπορεί να μη γίνει με τον Κάρολο και τον Ουίλιαμ, οι οποίοι φοβούνται ότι οι όποιες συνομιλίες με τον Χάρι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν εναντίον τους στο μέλλον».

Τζάμπα άνοιξαν τα βιβλιοπωλεία στο Λονδίνο από το ξημέρωμα

Τα μεγάλα και κεντρικά βιβλιοπωλεία του Λονδίνου θεωρούσαν ότι στην πρεμιέρα της αυτοβιογραφίας θα είχαν μεγάλες ουρές και γι’ αυτό άνοιξαν από τα… αξημέρωτα, αλλά απογοητεύτηκαν από το θέαμα, μια και η προσέλευση του κοινού ήταν κατώτερη των προσδοκιών!

Ακόμη και οι φαν του θεσμού της βασιλείας δεν πίστευαν αυτό το αποκαρδιωτικό θέαμα, όπως μια κυρία, η 59χρονη Caroline Lennon (φωτό), που έστεκε από το χάραμα έξω από το βιβλιοπωλείο Waterstones, στην Piccadilly (που είναι και το μεγαλύτερο στην Ευρώπη), περιμένοντας να δει κοσμοπλημμύρα, που ήταν… ολομόναχη!

vivliopoleio
Caroline Lennon

Η ίδια μιλώντας στην «Daily Mail» δεν έκρυψε την απογοήτευσή της, την ώρα που κοιτούσε τα… πόστερ που είχαν κατακλύσει τον περιβάλλοντα χώρο με τη φωτογραφία του εξωφύλλου του «Spare»…

Πηγή: espressonews.gr