Περνά και μόνη της καλά, τα καταφέρνει μια χαρά!

«Έναν άντρα έχω στη ζωή μου, τον γιο μου. Σύντροφο ούτε έχω, ούτε θέλω. Το καλοκαίρι ήμουν έτοιμη να κάνω κάτι με έναν συνομήλικό μου. Μου έλεγε συνέχεια ότι πήγαινε σε πάρτι με 20χρονα. Τον κοιτούσα και ξενέρωσα. Μια χαρά είμαι μόνη μου. Δεν θέλω μπελάδες» εξομολογήθηκε η Χριστίνα Παππά στο «Πρωινό» και εξήγησε γιατί είναι μόνη, αφού πρώτα ζήτησε να κάνουμε υπομονή με την πανδημία, λέγοντας «δεν μπορείς να τα βάλεις με την υγεία».

«Είναι ψυχοφθόρο όλο αυτό. Πρέπει να κάνουμε υπομονή και να μην ξεχνάμε πως είναι μια πανδημία. Ερχόμαστε από μια μεγάλη κρίση και πάνω που πήγαμε να πάρουμε ανάσα, δώσ’ του άλλη μία. Νομίζω αυτή η κρίση είναι χειρότερη από την προηγούμενη. Έχω κάνει συνολικά 11 ή 12 τεστ. Κάνω συνέχεια, γιατί έχει έρθει η μητέρα μου από τον Βόλο και δεν διακινδυνεύω. Όσο και αν δεν μπορούμε να συμβιώσουμε, αγαπιόμαστε. Θέλει να ξέρει τα πάντα. Νομίζει ότι είμαι μωρό. Πέρσι μού είπε ότι παντρεύτηκα!» είπε.

Η ηθοποιός μέσα σε όλα τα άλλα μίλησε και για τις φωτογραφίες της στα social media. «Οι φωτογραφίες μου είναι απάτη. Είμαι γυναίκα με τα όλα της, και κυτταρίτιδα έχω, και ψωμάκια έχω. Είμαι τυχερή που βγαίνω καλά στις φωτογραφίες» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: espressonews.gr