Ο Παντελής Τουτουντζής με τον σύντροφό του έχουν αποκτήσει δύο παιδιά και σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Μαμα-δες» αναφέρθηκε στην οικογένειά του.

toutountzis63985

«Αισθανόμουν από παιδί πως θέλω να γίνω μπαμπάς και το περίεργο είναι πως δεν θέλω να θυμάμαι πόσο τρόμο ένιωσα όταν το πλαίσιο που ήθελα να περπατήσω τη ζωή μου, η επιλογή μου, δεν μου έδινε αυτό το δικαίωμα. Ακόμα και τότε που δεν είχα τίποτα να πιαστώ, το φανταζόμουν πριν κοιμηθώ σχεδόν κάθε βράδυ.

toutountzis64119

Κάποια στιγμή πάω να κάνω ψυχοθεραπεία, πολύ νωρίς, και μου λέει η ψυχολόγος «πως φαντάζεσαι τη ζωή σου σε δέκα χρόνια;». Μια άσκηση που κάνουν όλοι οι άνθρωποι όταν πηγαίνουν σε ψυχοθεραπεία. Και γράφω, “ένα σπίτι κοντά στη θάλασσα με τον σύντροφο μου και τα παιδιά μου”. Έπαθε η γυναίκα και λέει “μα αυτός έρχεται με κρίσεις πανικού και ονειρεύεται παιδιά και οικογένειες”. Εκεί είμαι, σε αυτό που έγραψα σε αυτό το χαρτί. Τα έκανα όλα αυτά που της έγραψα».

toutountzis64186

Και πρόσθεσε: «Γιατί εγώ ήθελα να ακούσω με σιγουριά έναν άνθρωπο να μου λέει ότι τα ομόφυλα ζευγάρια βγάζουν το ίδιο ευτυχισμένα παιδιά όσο και τα ετερόφυλα. Ήθελα να το ακούσω αυτό, ήταν η ανάγκη μου. Όχι για να παραγκωνίσω την τελική ευθύνη που θα ήταν δική μου, όμως ήθελα να έχω παραδείγματα, στατιστικές, να τα έχω όλα. Και φτάσαμε μέχρι την Γαλλία για αυτή τη σιγουριά. Βέβαια όλοι οι φίλοι μου μού είπαν μακάρι να το έκαναν όλοι αυτό».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr