Η Δήμητρα Παπαδήμα ξέσπασε σε συνέντευξή της κατά γνωστού κυρίου της τηλεόρασης.

3413 MPOSTATZOGLOY PAPADIMA 27022018
«Υπάρχει άνθρωπος στην τηλεόραση που νομίζω έχει ορκιστεί αυτός να μην ξανασυνεργαστεί μαζί μου και με το παιδί μου. Τον σιχαίνομαι. Είναι ένας γεροξούρας που κόβει δουλειές απ’ το παιδί μου. Δεν μ’ αφήσαν ο Γιάννης και το παιδί να επέμβω. Δεν θα τον καραέκραζα; Να είσαι σε αυτή την ηλικία και να κρατάς; Τι σημαίνει; Ότι είσαι κ@λογερος και είσαι και πατέρας», δήλωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

papadima mpostantzoglou
Όσο για τη σχέση της με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου ανέφερε: «Δεν είδα ποτέ στο πρόσωπο του Γιάννη τον πατέρα, αλλά τον γιο που δεν είχα. Αν έβλεπα στο πρόσωπο του Γιάννη τον πατέρα θα βαριόμουν. Στο πρώτο ραντεβού άργησε και μου είπε “με πήρε ο ύπνος”. Και τώρα με ζηλεύει ο Γιάννης.

9613 DIMITRA PAPADIMA ME TIN KORI TIS MARIA THALASINI MPOSTATZOGLOY 29102012Βγαίνω μόνο για τη δουλειά. Τον παίζω λιγάκι. Η σχέση μας πέρασε σοβαρή κρίση για τρία χρόνια. Έφυγε από το σπίτι. Πάντα είχαμε πολύ έντονο το ερωτικό με τον Γιάννη. Τώρα μεγαλώσαμε. Καλά που δεν παντρευτήκαμε. Μου έκανε πάλι πρόταση γάμου και του είπα “τι λες ρε; να χρωστάω μετά;”. Δεν μένουμε πια σε διαφορετικά σπίτια, αλλά κοιμόμαστε σε διαφορετικά δωμάτια και μιλάμε στο τηλέφωνο».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr