Ο μίμος και showman Χρήστος Τσικνιάς, με αυταπάρνηση και θάρρος, είναι έτοιμος να βοηθήσει εθελοντικά ως νοσηλευτής σε όποιο νοσοκομείο τον χρειαστεί κατά της πανδημίας του κορονοϊού, όπως εξομολογείται στην «Espresso».

  • Από τον
    Βαγγέλη Καράλη

Για δέκα ολόκληρα χρόνια, και προτού ασχοληθεί με τα καλλιτεχνικά, υπηρετούσε στο Πολεμικό Ναυτικό ως νοσηλευτής και όπως δηλώνει «στη ζωή μου πάντα ήθελα να γίνω ηθοποιός, μίμος, όμως πολλές φορές δεν μπορούμε λόγω καταστάσεων και βιοπορισμού να κάνουμε άμεσα τα όνειρά μας πραγματικότητα! Προέρχομαι από μια φτωχή οικογένεια και είχα να αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες. Για δέκα χρόνια ήμουν μόνιμος στο Πολεμικό Ναυτικό με την ειδικότητα του νοσηλευτή. Με τη βοήθεια του Θεού έγιναν τα όνειρά μου πραγματικότητα και έγινα επαγγελματίας ηθοποιός-μίμος».

«Είμαι παρών»

Με ανάρτησή του, λοιπόν, στο facebook γνωστοποίησε ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει εθελοντικά ως νοσηλευτής σε όποιο νοσοκομείο τον χρειαστεί. «Λόγω της πρώτης μου δουλειάς είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου, όταν έκανα αλλαγή επαγγέλματος, όπου χρειαστεί να είμαι παρών για να βοηθήσω, πόσο μάλλον τώρα σε μια πανδημία. Πρέπει να είμαστε μια γροθιά όλοι μαζί και ο καθένας με τον τρόπο του. Εγώ, λοιπόν, ως πρώην νοσηλευτής είμαι έτοιμος να βοηθήσω τον συνάνθρωπό μου» δηλώνει στην «Espresso»!

Ο showman, μάλιστα, που μετράει πολλές σημαντικές συνεργασίες στην καριέρα του, περιμένει να τελειώσουν κάποια στιγμή τα μέτρα για να επιστρέψει στα καλλιτεχνικά του καθήκοντα.

Με μεγάλα ονόματα

«Οχτώ χρόνια που ασχολούμαι με το θέαμα και τα σόου έχω συνεργαστεί με πολλά ονόματα, όπως οι Γιάννης Φλωρινιώτης, Σαμπρίνα, Εφη Θώδη, Σώτης Bολάνης, Λευτέρης Βαζαίος, Σάσα Μπάστα, Κατερίνα Στανίση, ενώ έχω συνεργαστεί επαγγελματικά με την Ελένη Φιλίνη στο θέατρο. Ξεχωρίζω όμως την τελευταία μου συνεργασία σε πίστα με τον Γιάννη Τάσσιο, ο οποίος πίστεψε πολύ στο ταλέντο μου» λέει και συνεχίζει: «Έκανα επαγγελματικά σχέδια πριν από το δεύτερο lockdown, γιατί πίστευα ότι δεν θα ξαναζούσαμε καταστάσεις Μαρτίου. Παρά τις δυσκολίες με τα μέτρα περιορισμού, πάλεψα και έκανα πρεμιέρα στην προσωπική μου παράσταση στις 4 Νοεμβρίου και, δυστυχώς, μετά έκλεισαν όλα. Περιμένω να περάσει όλο αυτό και να συνεχίσω κανονικά τις παραστάσεις μου, μιας και ζω από αυτές», εκπέμποντας παράλληλα και sos για το μέλλον των καλλιτεχνών λόγω των μέτρων.

Πηγή: espressonews.gr