«Ντεζαβού» θανάτου αλά Νταϊάνα είχε ο πρίγκιπας Χάρι στη Νέα Υόρκη, ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο μαζί με τη Μέγκαν Μαρκλ και την πεθερά του Ντόρια. Επί δύο ώρες τούς κυνηγούσαν οι παπαράτσι σε μια «παραλίγο καταστροφική καταδίωξη», η οποία «στο τσακ» δεν κατέληξε σε τροχαίο όχι μία, αλλά περισσότερες φορές.

Μέγκαν και Χάρι

Την αποκάλυψη έκανε εκπρόσωπος του αυτοεξόριστου ζευγαριού στις ΗΠΑ, δηλώνοντας ότι το παραλίγο μοιραίο περιστατικό συνέβη μετά τη βράβευση της Μέγκαν Μαρκλ ως «Γυναίκα με Οραμα» σε εκδήλωση του ιδρύματος Ms. Foundation for Women στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με το BBC. Ανέφερε ότι καμιά δεκαριά παπαράτσι κυνήγησαν ανηλεώς το όχημα με το οποίο αποχωρούσαν ο Χάρι, η Μέγκαν και η Ντόρια, σε μια «παραλίγο καταστροφική καταδίωξη». «Αυτή η ανελέητη καταδίωξη που κράτησε πάνω από δύο ώρες είχε ως αποτέλεσμα πολλές παραλίγο συγκρούσεις με άλλους οδηγούς στον δρόμο, με πεζούς και με δύο αστυνομικούς του τμήματος της Νέας Υόρκης» ανέφερε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το Skynews.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η Νταϊάνα

Το κατά τον εκπρόσωπό του μοιραίο τροχαίο του Χάρι, που αποφεύχθηκε τελευταία στιγμή περισσότερες από μία φορές, φέρνει στον νου μνήμες από το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στη μητέρα του στο Παρίσι το 1997.

daiana

Η Νταϊάνα είχε μπει σε αυτοκίνητο μαζί με τον σύντροφό της Ντόντι Αλ Φαγέντ για να εγκαταλείψουν το ξενοδοχείο όπου διέμεναν, όμως τους πήραν χαμπάρι οι παπαράτσι και άρχισαν να τους καταδιώκουν με μηχανή. Σύμφωνα με την επικρατέστερη εκδοχή, όταν μπήκαν στο μοιραίο τούνελ, το φως από το φλας ενός παπαράτσι που προσπαθούσε να βγάλει φωτογραφία την Νταϊάνα με τον Ντόντι, τύφλωσε τον οδηγό του αυτοκινήτου, ο οποίος έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε κολόνα.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr