Μπορεί πριν από λίγο καιρό ο γάμος της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου, να προκάλεσε χάος στα ελληνικά media, ωστόσο αυτή τη φορά τα πράγματα είναι επίσημα, καθώς η αναγγελία γάμου του ζευγαριού, δημοσιεύτηκε.

Στις αρχές Ιουνίου η Φαίη Σκορδά μέσα από τον αέρα του «Πρωινού» είπε ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου θα παντρεύονταν την Παρασκευή 4 Ιουνίου.

Η Δανάη Μιχαλάκη διέψευσε την είδηση λέγοντας με χιούμορ ότι δεν ενημερώθηκε εγκαίρως και δεν θα μπορέσει να παραστεί, αλλά ευτυχώς, το μπέρδεμα που προέκυψε δεν επηρέασε στο ελάχιστο τα σχέδια της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου, οι οποίοι προχωρούν ακάθεκτοι προς τον έγγαμο βίο.

Όπως είχε γίνει γνωστό εξαρχής, οι δύο ερωτευμένοι θα ανέβουν τα σκαλιά του Δημαρχείου στη Σύρο, τη γενέτειρα της Δανάης, το επόμενο διάστημα, περιστοιχισμένοι από συγγενείς, φίλους και συναδέλφους -σύσσωμο το καστ των «Άγριων Μελισσών», του «Σχεδόν Ενήλικες», της «Αγγελικής» -η Φιλαρέτη Κομνηνού είναι η μητέρα του γαμπρού- και πάει λέγοντας.

Η αναγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε πριν από μερικές ημέρες στην τοπική εφημερίδα Κοινή Γνώμη της Ερμούπολης.

mixalaki-papagevrgioy

Πηγή: patrastimes.gr