«“Σταμάτα” μου λέει και άρχισε να επιτίθεται πολύ οξύθυμα, ο τόνος της φωνής του και ο τρόπος που μου μιλούσε ήταν υβριστικός»

Ξέσπασε συνεργάτιδα γνωστού τραγουδιστή καταγγέλοντάς τον στην εκπομπή «Love it» για λεκτική βία.

«Στο μαγαζί που δουλεύω, δούλευε και ο κύριος αυτός, εγώ τον γνώριζα από τη συνεργασία που γινότανε στο μαγαζί. Εκείνη τη μέρα λοιπόν ήρθε γιατί είχε πρόγραμμα. Ερχόμενος στο μαγαζί, απ’ ότι κατάλαβα δεν ήξερε τον χώρο από τα καμαρίνια και μου ζήτησε, έτυχε να βρεθώ στον δρόμο του, να τον πάω στα καμαρίνια. Τον βάζω στα καμαρίνια. Ο κύριος αυτός ερχόμενος και ανεβαίνοντας στο μαγαζί ήταν πολύ οξύθυμος και πολύ νευρικός για μια αφίσα που είχε γίνει κάτι, δεν είχα καταλάβει τι ακριβώς. Άρχισε να φωνάζει, “Τι είναι αυτό; Εγώ δεν κάθομαι εδώ μέσα” και του είπα “Αυτό είναι δικό σας θέμα”. “Σταμάτα” μου λέει και άρχισε να επιτίθεται πολύ οξύθυμα, ο τόνος της φωνής του και ο τρόπος που μου μιλούσε ήταν υβριστικός.

«Σταμάτα, φύγε», οι κινήσεις των χεριών του… Δε με ακούμπησε, οφείλω να το πω, τραβήχτηκα και εγώ λίγο πίσω, οι χώροι δεν είναι πολύ μεγάλοι για να έχεις τον χώρο να φύγεις. Ειλικρινά σας το λέω, από εκείνο το σημείο και μετά άρχισα να τον φοβάμαι κιόλας. Αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα γιατί εγώ είμαι κάποιας ηλικίας άνθρωπος και δεν είχα ποτέ κάποια τέτοια συμπεριφορά από κανέναν και για κανέναν λόγο και δεν έφταιγα σε τίποτα στην προκειμένη περίπτωση.

Αυτός δεν είναι τρόπος από έναν άνθρωπο που αν μη  τι άλλο τον έχεις σε μια άλφα υπόληψη, λόγω του τι κουβαλάει. Εγώ τον ήξερα έναν ευπρεπέστατο άνθρωπο, ένας άνθρωπος του καλλιτεχνικού χώρου που τον σεβόμαστε. Από εκείνη τη μέρα και μετά η συνεργασία με τη διεύθυνση αυτή έχει λήξει. Δεν κυριεύτηκα από φόβο αλλά από θυμό και μεγάλη στεναχώρια», ανέφερε.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr