Τις εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας επιθεώρησε ο δήμαρχος Λαμιέων, Θύμιος Καραΐσκος, όπου ξεκίνησαν οι εργασίες για την προετοιμασία του Ράλι Ακρόπολις.

«Τρέχουμε όλοι… σε ρυθμούς ράλι. Από την επομένη στιγμή της ανακοίνωσης της διεξαγωγής του Ράλι Ακρόπολις στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με κέντρο αγώνα στη Λαμία, ξεκινήσαμε εργασίες με τα συνεργεία του δήμου μας και βάζουμε τον κυρίως χώρο της Έκθεσης ξανά σε χρήση για να φιλοξενηθεί το service park των αυτοκινήτων και των πληρωμάτων. Το ράλι για όλους μας ξεκίνησε. Μαζί και η όμορφη πρόκληση», σημείωσε ο κ. Καραΐσκος.

Και συμπλήρωσε: «Είμαστε υποχρεωμένοι να βαδίσουμε στα δύσκολα. Άλλωστε, από την αρχή είχαμε επιλέξει το δύσκολο δρόμο. Θα δώσουμε όμως όλοι τον καλύτερο μας εαυτό για να τηρήσουμε την υπόσχεσή μας, ότι αυτή θα είναι μια από τις καλύτερες χρονιές στην ιστορία αυτής της διοργάνωσης. Παράλληλα, είναι και μια ευκαιρία για την αναγέννηση του τόσο σημαντικού αυτού χώρου της Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.

Όπως είπε ακόμη, πρόκειται για κάτι «σημαντικο για τη Λαμία και την ιστορία της, αλλά και για την ανάπτυξη της πόλης. Για μας είναι η αρχή και αποτελεί προτεραιότητα μας η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, να γίνει και πάλι αναπτυξιακός πυλώνας για τον τόπο μας».

Πηγή: patrastimes.gr