Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και οι Αντιδήμαρχοι Έργων Υποδομής Χρήστος Κορδάς και Περιβάλλοντος Νίκος Ασπράγκαθος, επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί το Πλατανόδασος, μια έκταση στα Μποζαΐτικα εμβαδού 50  περίπου στρεμμάτων, η ανάπλαση του οποίου συνεχίζεται, προκειμένου να αποδοθεί σε χρήση για αναψυχή, στο λαό της Πάτρας.

Ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Κορδάς δήλωσε: «Οι εργασίες αναμόρφωσης και η μετατροπή ενός ακόμα χώρου που είχε εγκαταλειφθεί και είχε γίνει σκουπιδότοπος, σε ένα μεγάλο πάρκο αναψυχής για το λαό του Δήμου μας, ολοκληρώνονται. Έτσι, μετά το Νότιο Πάρκο και τον Κόκκινο Μύλο, θα έχουμε και το Πλατανόδασος, ενώ ευελπιστούμε σύντομα να έχουμε και το Ανατολικό Πάρκο, στον Ριγανόκαμπο.

Το Πλατανόδασος  είναι ένας μεγάλος ανοιχτός χώρος για όλους, μοναδικός για μεγάλη πόλη και τα βήματα που έχουν γίνει από πλευράς Δήμου, είναι εξαιρετικά. Ήδη έχουν διαμορφωθεί τα δρομάκια για περπάτημα, έχουν τοποθετηθεί παγκάκια, ενώ απομένει η δημιουργία παιδότοπου, αλλά και χώρου στάθμευσης.

Ήδη πάντως είναι προσβάσιμος ο χώρος για όσους το επιθυμούν να περπατήσουν και να χαλαρώσουν συνδυάζοντάς το και με την θάλασσα που είναι δίπλα».

Πηγή: patrastimes.gr