Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η δήλωση του Παύλου Χαϊκάλη περί «άντρας παλιάς κοπής». Το πρωί της Τρίτης ο γνωστός ηθοποιός μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και την Κατερίνα Καινούργιου και ξέσπασε εναντίον όλων όσων των κατηγορούν ενώ δεν έλειψε να σχολιάσει και την ανάρτηση που έκανε για αυτόν η Έλενα Ακρίτα

«Δεν ήταν ξεκάθαρα γιατί ενώ μίλησα ξεκάθαρα δεν εκτιμήθηκε τίποτα από όλα αυτά που είπα και παρουσιάστηκε ως ότι έχω τελέσει την πράξη στο τηλέφωνο, ενώ έχω δώσει άλλες διευκρινήσεις, οι οποίες φαίνεται πως δεν έγιναν κατανοητές. Εγώ είπα πως δεν ακυρώνω τον λόγο της κοπέλας για να μην θεωρηθεί ότι προσβάλω κάποιον επειδή ουσιαστικά ο καταγγέλλων αυτή τη στιγμή στη συνείδηση του κόσμου έχει πάντα δίκιο. Θα μπορούσα να πω χιλιάδες πράγματα, ότι είναι τρελή, ότι το κάνει για δημοσιότητα κλπ. Είπα να οριοθετήσουμε και να φωτίσουμε τα γεγονότα. Δεν τέλεσα τηλεφωνικά ποτέ την πράξη. Υπάρχουν δύο εκδοχές ή έχω τελέσει την πράξη που σημαίνει ότι θα μπορούσε να μου κλείσει το τηλέφωνο ή ότι ουσιαστικά λόγω του ότι ήμουν ερωτευμένος εξέφρασα την ερωτική μου διάθεση. Ακούστε με εγώ σταυρώνομαι για πράγματα που δεν είμαι κατηγορούμενος. Εγώ φωτογραφήθηκα και βγήκα γιατί δεν φοβάμαι. Δεν υπάρχει καταγγελία αυτή τη στιγμή σταυρώνομαι από τα μέσα, για κάποια πράγματα που δεν υπάρχει καταγγελία. Βγήκα ευθαρσώς χωρίς να προσβάλλω κανέναν.

Αν έκανα τι; Συγγνώμη τι έκανα; Φλερτάριζα μια μαθήτρια διακριτικά ή ουσιαστικά της έκανα χειρονομίες;

Ευχαριστώ την κυρία Ακρίτα, την οποία ξέρω τόσα χρόνια που τώρα που είμαι σε μια δύσκολη φάση μου δίνει μια κλωτσιά να πάω παρακάτω. Την ευχαριστώ, δεν της κρατάω καμία κακία, την εκτιμώ, την αγαπάω πολύ. Ένας άντρα παλαιάς κοπής σημαίνει ότι ξέρει πως φέρεται στις γυναίκες, ξέρει τα όρια του και επίσης ξέρει και τα όρια που του αφήνουν οι άλλοι. Λέω αυτή τη φράση και ερμηνεύω αυτό που είπα. Αυτή τη φράση τι σημαίνεις άντρας παλαιάς κοπής. Όποιος καταλαβαίνει – καταλαβαίνει», είπε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Πηγή: espressonews.gr