Δύσκολες ώρες περνάει η Τζένη Χειλουδάκη που ζει μόνιμα στη Σητεία Κρήτης, αφού η μητέρα της έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς στα 87 της χρόνια. Η ίδια έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, γράφοντας ένα σπαραξικάρδιο κείμενο.

«Η μανούλα μου έφυγε από ανακοπή καρδιάς πριν λίγη ώρα… ακριβώς στις 12 μ.μ. 28 Οκτωβρίου του 2021… μάνα, όπως έζησες εσύ 87 χρόνια για μένα, θα ζήσω και εγώ, για σένα μόνο και για τα ζωάκια μου… απλά μάνα, να ξέρεις, ξεριζώθηκα… δεν έχω πια τα φτερά που μου έδινες να πετώ ούτε τις ρίζες που με κρατούσαν στη γη… θα αναπνέω, μάνα μου… άλλα με δυσκολία όπως εσύ το τελευταίο διάστημα… να ξέρεις, μάνα, είσαι ο μοναδικός άνθρωπος που αγάπησα πιότερο και από τον εαυτό μου… θα σε αγαπώ μέχρι να σε συναντήσω πάλι κάποτε και να στο πω ξανά… και έπειτα αιώνια μαζί θα ταξιδεύουμε στο σύμπαν… αναπαύσου τώρα…» έγραψε.

225770029 4338158959576766 6515337689752740290 n

Να θυμίσουμε ότι η 53χρονη Τζένη Χειλουδάκη ήταν η πρώτη Ελληνίδα μοντέλο που είχε προβεί σε φυλομετάβαση κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990. Απασχόλησε έντονα την κοινή γνώμη το 1997, όταν δημιούργησε ερωτική σχέση με τον εισαγγελέα Ρόδου Γιώργο Σακελλαρόπουλο, ο οποίος την πρωτοσυνάντησε ως ιερόδουλη όταν ερευνούσε τα πορνεία του νησιού.

Η σχέση οδήγησε σε εθνικό σκάνδαλο και, όταν τα πράγματα έφτασαν στο απροχώρητο, ο Σακελλαρόπουλος την άφησε για να επιστρέψει στην οικογένειά του. Στις 24 Απριλίου 2021 η Τζένη Χειλουδάκη ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook ότι αντιμετωπίζει κάποια σοβαρά προβλήματα υγείας, ότι την περίοδο του Πάσχα θα αφαιρούσε το στήθος της στο Νοσοκομείου Ηρακλείου, και η έγνοια της ήταν στη μάνα της και στα ζωάκια της.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr