Στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» μίλησε η Πένυ Σκάρου. Η τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κεραμική όπου σπουδάζει το τελευταίο διάστημα, καθώς και στα δυο περιστατικά που της συνέβησαν μετά το ατύχημα που είχε με το πόδι της.

«Σπουδάζω κεραμική, είμαι πρωτοετής και αισθάνομαι πολύ όμορφα που νιώθω ξανά μαθήτρια. Μετά το ατύχημά μου, ένας πασίγνωστος τραγουδιστής με ρώτησε «εσύ είσαι η τραγουδίστρια με το κομμένο πόδι;». Πάρα πολύ κακό. Και άλλος ένας πασίγνωστος παρουσιαστής, ο οποίος ενώ είχαμε κλείσει την εκπομπή, δεν με δέχτηκε στην εκπομπή γιατί δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει το πρόβλημά μου.

Ο τραγουδιστής είναι ένας άνθρωπος μεγάλος και λίγο απαίδευτος γι’ αυτό ίσως και μπορεί να μην το είπε με κακία. Δεν το είπε με κακία, αλλά αυτό που είπε ήταν κακό για έναν άνθρωπο που του συμβαίνει κάτι τέτοιο. Πρόσφατα ένας άνθρωπος μου είπε κάτι για το πόδι μου που με επηρέασε πάρα πολύ. Έχω κάνει σημαία το θέμα με το πόδι μου, αλλά παρ’ όλα αυτά είναι κάτι που βλέπω στην καθημερινότητά μου», είπε η Πένυ Σκάρου.

Πηγή: espressonews.gr