Ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε για πρώτη φορά μετά την αποχώρηση του από το «Survivor» στην εκπομπή «Love it». Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία του στο παιχνίδι και δεν δίστασε να αναφερθεί στις σχέσεις που είχε αναπτύξει με τους συμπαίκτες του.

«Ο Κοψιδάς πριν φύγω μου είπε πως είχε έρθει πολύ κοντά μου και αν δε φύγω θα ξεκινούσε μια νέα περίοδος για εμάς. Ίσως να έχω πει κάποια πράγματα που να είναι αιχμηρά για τους συμπαίκτες μου. Μετανιώνω αν έχω υπάρξει πιο αυστηρός από ότι έπρεπε…

Ο Τριαντάφυλλος δρούσε πολλές φορές με την παιδική του πλευρά. Αυτό το πράγμα έμενα με στενοχωρούσε και αντιδρούσα σε αυτό. Έχουμε ζήσει πολύ συγκινητικές στιγμές με τον Τριαντάφυλλο και αυτές οι στιγμές θα μας ενώνουν για πάντα. Θα είναι αδερφός μου και η καρδιά μου θα τον αναζητά… Ελπίζω αν βγει και δει κάποια πράγματα να μη θυμώσει. Δε θεωρώ πως τον έχω κρίνει άδικα. Τον έχω κρίνει αυστηρά. Έχει διαφορά.

Με την Ανθή σε κάποια πράγματα ταιριάζαμε σαν άνθρωποι, σε κάποια όχι. Δεν έχω υποχρέωση απέναντι στην Ανθή να τη νταντέψω και να της χαϊδεύω τα μαλλιά. Αν δε μπορεί να αποδεχτεί ότι κάποιες φορές λειτουργούσε σαν κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο, αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Είναι μοιρολάγνα και είναι και ένας άνθρωπος που μπορεί να γίνει και μοιρολάτρης. Με έχουν εντυπωσιάσει όλοι για τις στρατηγικές τους ικανότητες. Πιο στρατηγικά από όλους παίζει η Ανθή. Είναι η πιο έξυπνη παίκτρια που έχει περάσει από το παιχνίδι.

Έχασα 10 κιλά στο Survivor. Έκανα μπάνιο 15 φορές και ζήτησα να μου αλλάξουν τις πετσέτες γιατί ήταν μαύρες», είπε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Πηγή: espressonews.gr