Πένθος για τον Κωνσταντίνο Δανίκα, που έχασε τον πατέρα του, τον σπουδαίο μαέστρο Νίκο Δανίκα! Ο τηλεοπτικός «Φανούρης» από τις «Άγριες μέλισσες» που υποδύεται με επιτυχία ο ηθοποιός περνά δύσκολες ώρες μετά την απώλεια του πατέρα του, ο οποίος άφησε το στίγμα του στα μουσικά δρώμενα!

Τη δυσάρεστη είδηση για τον χαμό του Δανίκα (ο οποίος συνεργάστηκε και με τον Γιώργο Μαρίνο, με τη συνεργασία τους να σφραγίζεται και με κουμπαριά, μια και ο showman είναι ο νονός του τηλεοπτικού Φανούρη) έκανε γνωστή και στο προφίλ της στο facebook η Πωλίνα, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ο Νίκος Δανίκας δεν μένει πια εδώ… Καλό ταξίδι, αγαπημένε μου, τα χρόνια που ζήσαμε στο μαγικό υπόγειο της Μέδουσας θα ‘ναι πάντα στην καρδιά μου».

Ο Κώστας Μακεδόνας με τον μαέστρο Νίκο Δανίκα

Συγκινητικό όμως ήταν και το «αντίο» του Κώστα Μακεδόνα στον αγαπημένο του μαέστρο, ο οποίος έγραψε στους λογαριασμούς του στα social media: «Μας έφυγε ο Ντάνυ μας, ο σπουδαίος μαέστρος Νίκος Δανίκας. Μέγιστος μουσικός και δάσκαλος, εξαιρετικός συνεργάτης, μοναδικός φίλος. Ολα αυτά που έμαθα δίπλα του, οι “ουσίες κι οινοπνεύματα” που μου εμπιστεύτηκε, οι μεγάλες επιτυχίες που ζήσαμε μαζί επί σκηνής και τα απίστευτα γέλια που κάναμε παρέα θα τον κρατάνε πάντα ζωντανό στη μνήμη μου και στην καρδιά μου. Καλό ταξίδι, Νίκο μου».

Ο Κωνσταντίνος Δανίκας μάλιστα, όταν ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, είχε μιλήσει για όσα είχε ζήσει ως παιδί στο πλευρό του μουσικού πατέρα του: «Εχω παιδικές αναμνήσεις με τον Γιώργο Μαρίνο, την Πωλίνα, τον Δημήτρη Μητροπάνο. Δύο άνθρωποι που με επηρέασαν πάρα πολύ καθαρά υποσυνείδητα… Ο πρώτος ήταν ο παππούς μου και ο δεύτερος ο Γιώργος Μαρίνος» είχε πει χαρακτηριστικά ο «Φανούρης», ενώ δεν είχε κρύψει τη συγκίνησή του για το γεγονός ότι και οι δύο του γονείς είχαν σταθεί στο πλευρό του όταν αποφάσισε να γίνει ηθοποιός!

Πηγή: espressonews.gr