Η εισαγγελέας θέλει να στείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη στο εδώλιο του κατηγορούμενου για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και δύο απόπειρες βιασμών.

Αυτή είναι η πρόταση που έκανε προς το δικαστικό συμβούλιο, το οποίο έχει τον τελικό λόγο για τη παραπομπή και το κατηγορητήριο του προφυλακισμένου ηθοποιού. «Και τα τρία θύματα καταγγέλλουν  πραγματικά περιστατικά και δεν προκύπτει ότι το έκαναν για λόγους δημοσιότητας», αναφέρει η εισαγγελέας στην πρότασή της σημειώνοντας πως δεν υπήρχε καμία συναίνεση των θυμάτων.

Διαβάστε επίσης: Έντρομοι οι Φιλιππίδης – Λιγνάδης με τους πυροβολισμούς στις φυλακές (video)

petros filippidis

Η πράξη του βιασμού την οποία αντιμετωπίζει ο ηθοποιός φέρεται να τελέστηκε το 2008 και είναι κατ’εξακολούθηση. Η γυναίκα που τον κατήγγειλε φέρεται να βιάσθηκε σύμφωνα με τη Δικαιοσύνη δυο φορές μια τον Ιούνιο του 2008 και μια τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους.

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε γνωστή ηθοποιός – «Ο Φιλιππίδης προσπαθούσε να μας διαβάλλει»

5563 PETROS FILIPIDIS 1342018

Οι άλλες δύο απόπειρες βιασμού κατά τη δικογραφία έλαβαν χώρα το 2010 και το 2014. Μάλιστα, σε δύο από τις περιπτώσεις φέρεται να χρησιμοποίησε το καμαρίνι του για να προβεί -όπως καταγγέλλεται- σε ασελγείς πράξεις. Ο ηθοποιός είχε αρνηθεί τις κατηγορίες υποστηρίζοντας πως είναι θύμα των γυναικών που ήθελαν να τον εκδικηθούν.filippidisfylakes

«Εκμεταλλεύτηκαν την έντονη ερωτική ζωή μου και τη δημοφιλία μου σε συνδυασμό με το γεγονός ότι εγώ βρήκα δουλειά και μέσα στην πανδημία», είχε πει μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr