Αδυνατεί ακόμα να πιστέψει ότι βρίσκεται στη φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης που πλέον βρίσκεται στο σωφρονιστικό κατάστημα της Τρίπολης, εκεί που κρατούνται κατηγορούμενοι για σεξουαλικά εγκλήματα.

Στη συγκεκριμένη φυλακή δεν υπάρχουν κελιά. Οι κρατούμενοι ζουν σε πέντε μεγάλους θαλάμους χωρητικότητας από 20 έως 25 άτομα.

Την πρώτη νύχτα ο Πέτρος Φιλιππίδης την πέρασε απομονωμένος σε ένα κελί 8 τετραγωνικών, όπως προβλέπουν τα πρωτόκολλα κατά του κορωνοϊού. Για τις επόμενες εφτά ημέρες θα προαυλίζεται μόνος του. Δεν αποκλείεται μάλιστα να οδηγηθεί στην τρίτη πτέρυγα που βρίσκεται από τον Φεβρουάριο ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης. Μάλιστα τις επόμενες μέρες θα τον εξετάσει ψυχίατρος.

Η πρώτη συζήτηση με τον διευθυντή των φυλακών
Ο γνωστός ηθοποιός είχε την πρώτη του συζήτηση με τον διευθυντή των φυλακών όπως έχουν όλοι οι νεοεισερχόμενοι σύμφωνα με τo MEGA.

«Δεν ζήτησε κάτι συγκεκριμένο. Παραμένει σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Δεν περίμενε, όπως είπε, ότι θα έμπαινε στη φυλακή. Ακόμα βρίσκεται σε καραντίνα, δεν έχει αποφασιστεί σε ποιο κελί θα πάει. Δεν αποκλείεται να είναι στο ίδιο κελί με τον Δημήτρη Λιγνάδη», αναφέρει το ρεπορτάζ.

Ο γνωστός ηθοποιός θα παραμένει στο κελί καραντίνας για τις επόμενες 5 ημέρες λόγω του κορωνοϊού.

Πηγή: patrastimes.gr