Δάκρυα και σκέψεις φυγής από τη Βικτώρια Καρύδα. «Κρίμα που ο αντρούλης μου δεν είναι δίπλα μου» δήλωσε το μοντέλο με φωνή «σπασμένη» από τη συγκίνηση.

«Μερικές φορές με βοηθάνε οι φίλοι μου με τα παιδιά. Οι κουμπάρες μου, οι φίλες μου. Oταν έλειπα στο εξωτερικό, τα κορίτσια ήταν υπέροχα. Να πάρουν τα παιδάκια από το σχολείο, να τα πάνε, να πάνε στις δραστηριότητες. Δεν μπορώ να τα κάνω όλα μόνη μου» σχολίασε αρχικά η Βικτώρια μιλώντας στην κάμερα του Alpha, δίχως να κρύβει ωστόσο ότι υπάρχει στο μυαλό της το ενδεχόμενο να μετακομίσει εκτός Ελλάδας.

F2 3

«Πηγαίνω στο εξωτερικό. Μένω και στη Γερμανία. Στο μέλλον μπορεί να φύγω μόνιμα, δεν το ξέρω. Ζω με ένα βάρος και μια μεγάλη στενοχώρια στην Ελλάδα. Είναι η χώρα μου, αλλά αυτό που έζησα, που έχασα τον αντρούλη μου… Δεν με βοηθάει που είμαι σε αυτή τη χώρα. Οπου κι αν κοιτάξω, μου θυμίζει τον άντρα μου. Είναι πολύ δύσκολο να ζεις με αυτή τη στενοχώρια και αυτόν τον πόνο» τόνισε η Βικτώρια αναφορικά με την απώλεια του συζύγου της Γιάννη Μακρή, ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από τέσσερα χρόνια έξω από το σπίτι τους στη Βούλα.

«Πιστεύω στη Δικαιοσύνη» επισήμανε η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», η οποία, σχολιάζοντας και την εκτέλεση βασικού μάρτυρα της δίκης για τη δολοφονία του άντρα της λίγο προτού καταθέσει, είπε πως ήταν κάτι τραγικό, συμπληρώνοντας ωστόσο ότι πρόλαβε να δώσει στοιχεία στις Αρχές. «Ζω συνέχεια αυτή τη στενοχώρια και προσπαθώ να παλέψω με όλο αυτό. Η χαρά μου είναι τα παιδάκια μου, δίνω όλη μου την αγάπη μου σε αυτά. Τα παιδιά μου μού δίνουν χαρά και δύναμη. Ο,τι κάνω στη ζωή μου, το κάνω γι’ αυτά. Είμαι δυνατή. Κρίμα που ο αντρούλης μου δεν είναι δίπλα μου. Δεν μπορώ να δεχτώ όλο αυτό που έχει συμβεί» κατέληξε συγκινημένη η Βικτώρια Καρύδα.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr