Διάλογοι για τη Δημοκρατία και τη Δημοσιογραφία στο Podcast Βαβέλ

Διάλογοι για τη Δημοκρατία και τη Δημοσιογραφία στο Podcast Βαβέλ

Στο νέο επεισόδιο του podcast «Βαβέλ», ο Νίκος Φιλιππίδης συζητά με τον Αχιλλέα Τσάλτα, πρώην αντιπρόεδρο των New York Times και νυν πρόεδρο του Democracy & Culture Foundation. Ο Τσάλτας αναλύει τους λόγους πίσω από την υλοποίηση του Athens Democracy Forum και ποιοι θα συμμετάσχουν στο συνέδριο, καθώς και τους βασικούς θεματικούς άξονες που θα συζητηθούν.

Η συζήτηση διευρύνεται με την αναδρομή του Τσάλτα στα χρόνια που εργάστηκε στην εφημερίδα «The Australian» υπό τη διεύθυνση του Rupert Murdoch, αλλά και στην πορεία του στους New York Times. Ανταλλάσσουν απόψεις για το πώς έχουν μεταβληθεί τα δεδομένα στον δημοσιογραφικό τομέα.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκονται τα ζητήματα της αξιοπιστίας και της ποιότητας των μέσων ενημέρωσης, καθώς και πώς οι οικονομικές κρίσεις και η άνοδος της Ακροδεξιάς επηρεάζουν αυτές τις προϋποθέσεις. Οι ακροατές έχουν τη δυνατότητα να στείλουν τις ερωτήσεις τους στο [email protected]. Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο podcast ΒΑΒΕΛ στο Spotify και στο Apple Podcasts, ενώ μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις για να είστε οι πρώτοι που θα ακούσουν τα νέα επεισόδια!

Πηγή: tovima.gr