Με αφορμή την άνοδο της θερμοκρασίας η γνωστή ηθοποιός που διανύει προχωρημένη εγκυμοσύνη έβαλε το μαγιό της και πήγε στην παραλία.

Απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα και πόζαρε να χαλαρώνει στην ξαπλώστρα δημοσιεύοντας στη συνέχεια τη φωτογραφία στο instastory της. Ο λόγος για την Αθηνά Οικονομάκου που σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά την κόρη της.

«Εγώ ήμουν πολύ πιεσμένο παιδί, ήθελα να είμαι η τέλεια μαθήτρια, η τέλεια αθλήτρια, η τέλεια μουσικός και όταν μεγάλωσα ήθελα να είμαι τέλεια στην δουλειά μου. Έχω ένα μόνιμο “πρέπει”. Αυτό είναι καλό για τους άλλους γιατί παίρνουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, αλλά είναι πολύ καταπιεστικό για μένα.

Επειδή λοιπόν έχω καταπιεστεί πολύ στη ζωή μου, έχω αποφασίσει να κάνω πράγματα πια που δεν με πιέζουν πια, και αυτά είναι να είμαι με την οικογένειά μου, να κάνω ταξίδια, να περνάω όμορφες χαλαρές στιγμές, να ασχολούμαι με ωραία πράγματα, να συνυπάρχω με ανθρώπους που έχουμε το ίδιο όραμα, να καλυτερεύω δίπλα στους φίλους μου και να τους βοηθάω και εγώ να γίνουν καλύτεροι. Μου αρέσει στη ζωή μου να επικρατεί ηρεμία, γαλήνη και εξέλιξη», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr