Την ώρα που ο πολυσυζητημένος παίκτης του «Survivor» Γιώργος Κατσαούνης συνεχίζει να αγωνίζεται στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας του άσκησε χθες δίωξη για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και για παράνομη άσκηση βίας σε βάρος του 16χρονου κοριτσιού, που τον είχε μηνύσει τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η δικηγόρος της ανήλικης μαθήτριας Μαρία Γάλλιου επιβεβαίωσε πως ο 27χρονος παίκτης του reality επιβίωσης διώκεται πλέον ποινικά.

«Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και της παράνομης άσκησης βίας. Από εδώ και στο εξής θα οριστεί η δικάσιμος προκειμένου η υπόθεση αυτή να συζητηθεί στις δικαστικές αίθουσες» είπε.

Από την πλευρά της η δικηγόρος του παίκτη του reality Ιουλία Αγγελοπούλου υποστήριξε πως ο εντολέας της αρνείται όσα του αποδίδονται.

«Επικοινώνησα με τον πελάτη μου και αρνείται κατηγορηματικά όσα του καταλογίζει η 16χρονη» δήλωσε, προσθέτοντας ότι ο Γιώργος Κατσαούνης γνώριζε ήδη τη μηνύτρια. Μάλιστα, η δικηγόρος περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη το βράδυ εκείνο.

«Το περιστατικό έλαβε χώρα στην κεντρική πλατεία της πόλης, παρουσία μιας ομάδας εφήβων. Ο εντολέας μου, εν όψει της συμμετοχής του στο παιχνίδι, προπονείτο παραπλεύρως της πλατείας, όπου υπάρχουν σκαλοπάτια κι έκανε εκεί προπόνηση, ανεβοκατεβαίνοντας τα σκαλοπάτια» είπε αρχικά και συνέχισε: «Οι έφηβοι χρονομετρούσαν την προσπάθειά του και σε αυτή την ομάδα εντάχθηκε και η μηνύτρια. Μόλις τελείωσε ο εντολέας μου την προπόνηση, απευθύνθηκε στα παιδιά και ζήτησε από κάποιον εξ αυτών να του ασκήσει κάποιες πιέσεις, τα λεγόμενα πατήματα. Η καταγγέλλουσα προθυμοποιήθηκε να το κάνει και για τον λόγο αυτόν κατευθύνθηκαν σε παγκάκια 55 μέτρα από τα παιδιά, με πλήρη επαφή των παιδιών και όσων βρίσκονταν στην πλατεία».

Όπως εξήγησε η δικηγόρος του αγρότη, η κοπέλα τού άσκησε τις πιέσεις αρχικά στο πίσω μέρος του σώματος, στην πλάτη, μετά στο μπροστινό μέρος και τον αγκάλιασε με δική της πρωτοβουλία.

«Ο εντολέας μου δεν ήθελε να δώσει συνέχεια σε αυτό, σηκώθηκε, εκείνη παρέμεινε πάνω του κι εκείνος τη μετέφερε και την εναπόθεσε κάτω. Της είπε “ευχαριστώ” και τελείωσε εκεί το περιστατικό. Αυτή αποχώρησε, ο ίδιος έμεινε με τα παιδιά συζητώντας και μετά αποχώρησε κι αυτός. Στο μεταξύ, δεν της έκανε καμία πρόταση, καμία χειρονομία και γενικότερα δεν έδειξε κάτι μη αποδεκτό» κατέληξε η κυρία Αγγελοπούλου.

Πάντως, την ώρα που έχει ασκηθεί δίωξη στον 27χρονο αγρότη, ο Σκάι εξακολουθεί να τον κρατά στο παιχνίδι για λόγους τηλεθέασης, παρότι εμπλέκεται σε μία υπόθεση με ανήλικο θύμα και παρόλο που το reality παρακολουθείται καθημερινά από εκατοντάδες τηλεθεατές, μεταξύ αυτών και παιδιά.

Πηγή: espressonews.gr