Η παγκοσμίου φήμης μαύρη γαζέλα της μουσικής βιομηχανίας, Beyoncé φαίνεται να έχει μεγάλη αδυναμία στα κρύσταλλα swarovski και στο ταλέντο του Έλληνα σχεδιαστή Βρεττού Βρετάκου, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχει επιλέξει δικό του ρούχο για να σαρώσει την σκηνή, με τρόπο που μόνο η ίδια ξέρει.

Ο ίδιος ο σχεδιαστής ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram τις φωτογραφίες της τραγουδίστριας σχολιάζοντας μάλιστα: «Sometimes,you feel so blessed and grateful to be part of a high quality artistic project».

«Πραγματικά μερικές φορές νιώθεις τόσο ευλογημένος και ευγνώμων να παίρνεις μέρος σε ένα τόσο μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός» 

Μία τέτοια στιγμή λάμψης, ήταν και η βραδιά που το κορμί της Beyoncé έγλυφε το κεντημένο με 500.000 swarovski φόρεμα κατά την διάρκεια της συναυλίας της, το 2018 στο Φοίνιξ. Μάλιστα το λαμπερό φόρεμα του γνωστού σχεδιαστή δεν άφησε κανέναν να πάρει να τα μάτια του από πάνω της!

Το συγκεκριμένο outfit δεν ξέφυγε από την προσοχή των υπευθύνων και φάν της τραγουδίστριας, οι οποίοι το έκαναν…κούκλα!! Μάλιστα το ρούχο του Έλληνα σχεδιαστή έχει γίνει με καταπληκτική ομοιότητα, όπως και οι κεντημένες μπότες που το συνόδευαν και είχαν κατασκευαστεί αποκλειστικά για την ίδια την τραγουδίστρια.

Πηγή: espressonews.gr